da-DK
1711632833306
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Japanske restauranter i København

Herunder kan du se alle japanske restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om det japanske køkken.

Japanske restauranter i København

Det japanske køkken er i det seneste årti blevet meget populært i Danmark, og der findes derfor også mange japanske restauranter i København. Hvis du har tænkt dig at spise på en japansk restaurant i København, kan du med fordel booke dit bord gennem R2N.dk, da der er gode rabatter at hente på hele regningen.

Det japanske køkkens historie

Det japanske køkken har løbende udviklet sig over de sidste 2.000 år, men det er først i de sidste 300-400 år, at det japanske køkken har udviklet sig til det køkken vi kender i dag. Allerede nogle hundrede år før vor tidsregning bragte koreanerne risen til Japan, som straks tog godt imod den. På grund af buddhismens indflydelse samt manglen på opdrætning af dyr har kød, indtil for 150 år siden, næsten ikke fyldt noget i det japanske køkken. I stedet udnyttede japanerne fordelen ved at være omringet af vand og spiste masser af fisk. Det japanske køkken brugte risen til at præservere fisken ved at rulle ris rundt om. Dette blev senere til den sushi de fleste kender i dag.

I det 16. århundrede bragte portugiserne friturestegningsteknikken med sig, hvilket det japanske køkken videreudviklede til blandt andet Tempura, som er meget populært i dag.

Det japanske køkken

De fleste forbinder de japanske restauranter i København med sushi. Og du kan selvfølgelig stadig få klassiske sushiretter som maki, nigiri og sashimi på de fleste japanske restauranter i København, men faktisk er japansk kogekunst meget mere end sushi.

Ris, nudler, fisk og grøntsager udgør grundstammen i det japanske køkken og det japanske køkken er derfor rigt på stivelse og proteiner, men indeholder samtidig meget lidt fedt. Af de mange spændende retter du kan prøve på de japanske restauranter i København, kan blandt andet nævnes Kara-age, som er indbagt kylling i ingefær med syltet kinaradisse, eller førnævnte Tempura, som er grøntsager og/eller rejer dyppet i rismelsdej og friturestegt. Hvis man er til søde sager, kan man blandt andet prøve is lavet på sesam eller grøn te.

Japansk restaurant København

Pris på japanske restauranter i København

De japanske restauranter i København har priser, der passer til alle pengepunge. Der er både prisvenlige japanske restauranter, hvor man kan få en menu til under 200 kr og gourmetrestauranter, hvor man snildt kan komme af med 1000 kr pr. person. Hvis man booker et bord til sin næste japanske madoplevelse gennem R2N.dk, er der gode penge at spare, da R2N.dk typisk giver mellem 10-30 % rabat på hele regningen.

Kundeudtalelser

"Herligt at jeg helt tilfældigt stødte på jer. I vil blive brugt igen" ()

"Dejligt koncept og man kan ringe og få god hjælp hvis der er noget man er i tvivl om" Vibeke (Frederiksberg)

"Godt koncept. En fin mulighed for at opleve nye steder." Kristian (København Ø)