da-DK

Restauranter

Restauranter på Østerbro

Herunder kan du se alle restauranter, der ligger på Østerbro, som R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere nede læse mere om Østerbro.

Kashmir Østerbro

København Ø

Køkken: indisk

Prisniveau$
1457120

Maharaja Østerbro

København Ø

Køkken: indisk

Prisniveau$$
1441220

Dal Vicino

København Ø

Køkken: italiensk

Prisniveau$$$
1461510

Le Petit Gourmet

København Ø

Køkken: fransk, bistro

Prisniveau$$$$
503000

Vincent's

København Ø

Køkken: fransk

Prisniveau$$$
495400

Romarin

København Ø

Køkken: fransk, italiensk

Prisniveau$$
463500

Hong Fu

København Ø

Køkken: kinesisk, asiatisk

Prisniveau$$
444600

Bopa

København Ø

Køkken: fransk, café, bistro

Prisniveau$$$
418800

Restauranter på Østerbro

På Østerbro i København er der mange forskellige restauranter, med stor variation af køkkentyper og menusammensætninger. R2N kan hjælpe dig i valget af restaurant i dette området, idet der gives en markant prisnedsættelse og der kan læses anmeldelser af mange forskellige restauranter. 

Smagsoplevelser på Østerbro

Restaurant 2 Night er tilknyttet flere forskellige restauranter, så der skulle være noget for enhver smag. Der er indiske restauranter til dem, som godt kan lide det krydrede mad, og italienske restauranter hvis man er mere til pasta og pizza. De franske restauranter er dog det, som slår mest igennem i R2N´s netværk på Østerbro. Området byder også på både café'er og tapas restauranter, så der er rigelig med valgmuligheder i denne bydel.

Prisniveau restaurant Østerbro

Priserne afhænger meget af, om man vælger at tage på gourmetrestaurant eller måske den indiske, hvor man får meget for pengene. En billig 3 retters menu kan du finde til under 200 kr., hvor den dyreste sagtens kan komme op over de 400 kr. Der er derfor stor variation i prisen, og her kan R2N´s bordreservation være en fordel, når du vil ud at spise.

Afslappet atmosfære på Østerbro

Østerbro indbyder til rolige gåture langs søerne eller slentren gennem de hyggelige små gader. Der er mange småbutikker og en afslappet atmosfære, som gør Østerbro til en af de skønnere bydele i København.

Restaurant Østerbro

Gåafstand til restauranter på Østerbro

De fleste restauranter ligger i en rimelig gåafstand fra Nordhavn eller Østerport station, hvor S-toget standser. Der er enkelte i R2N´s netværk, som ligger lidt fra stationen, men her er der mulighed for at nyde bydelens hyggelige atmosfære. Restaurant 2 Night giver prisnedslag på hele din regning, og øverst på siden kan du se alle de restauranter på østerbro, hvor du kan finde gode R2N-tilbud.

Kundeudtalelser

"Første gang jeg prøvede at booke bord via R2N, og det virkede bare helt perfekt." Vibeke (København S)

"Fed fed app. Takker mange gange :-)" Lasse Sørensen (København NV)

"God hjemmeside nemt at finde et godt spisested, når man ikke er kendt i København. Kan godt..." Hanne (Høng)