da-DK
1448747854651

Restauranter

Restauranter på Østerbro

Herunder kan du se alle restauranter, der ligger på Østerbro, som R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere nede læse mere om Østerbro.

Kashmir Østerbro

København Ø

Køkken: indisk

Prisniveau$
1455915

Maharaja Østerbro

København Ø

Køkken: indisk

Prisniveau$$
1442315

Vincent's

København Ø

Køkken: fransk

Prisniveau$$$
1497010

Bopa

København Ø

Køkken: fransk, café, bistro

Prisniveau$$
414300

Dal Vicino

København Ø

Køkken: italiensk, vegetar

Prisniveau$$$
1461520

Romarin

København Ø

Køkken: fransk, italiensk

Prisniveau$$
1471210

Hong Fu

København Ø

Køkken: kinesisk, asiatisk

Prisniveau$$
444800

Restauranter på Østerbro

På Østerbro i København er der mange forskellige restauranter, med stor variation af køkkentyper og menusammensætninger. R2N kan hjælpe dig i valget af restaurant i dette området, idet der gives en markant prisnedsættelse og der kan læses anmeldelser af mange forskellige restauranter. 

Smagsoplevelser på Østerbro

Restaurant 2 Night er tilknyttet flere forskellige restauranter, så der skulle være noget for enhver smag. Der er indiske restauranter til dem, som godt kan lide det krydrede mad, og italienske restauranter hvis man er mere til pasta og pizza. De franske restauranter er dog det, som slår mest igennem i R2N´s netværk på Østerbro. Området byder også på både café'er og tapas restauranter, så der er rigelig med valgmuligheder i denne bydel.

Prisniveau restaurant Østerbro

Priserne afhænger meget af, om man vælger at tage på gourmetrestaurant eller måske den indiske, hvor man får meget for pengene. En billig 3 retters menu kan du finde til under 200 kr., hvor den dyreste sagtens kan komme op over de 400 kr. Der er derfor stor variation i prisen, og her kan R2N´s bordreservation være en fordel, når du vil ud at spise.

Afslappet atmosfære på Østerbro

Østerbro indbyder til rolige gåture langs søerne eller slentren gennem de hyggelige små gader. Der er mange småbutikker og en afslappet atmosfære, som gør Østerbro til en af de skønnere bydele i København.

Restaurant Østerbro

Gåafstand til restauranter på Østerbro

De fleste restauranter ligger i en rimelig gåafstand fra Nordhavn eller Østerport station, hvor S-toget standser. Der er enkelte i R2N´s netværk, som ligger lidt fra stationen, men her er der mulighed for at nyde bydelens hyggelige atmosfære. Restaurant 2 Night giver prisnedslag på hele din regning, og øverst på siden kan du se alle de restauranter på østerbro, hvor du kan finde gode R2N-tilbud.

Kundeudtalelser

"Endnu en gang - virkelig godt koncept" Oraphan Srinanta (København S)

"Godt koncept, at drikkevarerne er med i rabatordningen. Find gerne flere steder i Københavns..." Lars-Erik Jensen (Herlev)

"Dejligt, at vi får lov til at vælge nye og spændende restauranter på grund af jeres koncept...." Jytte Nielsen (Viby Sjælland)