Din guide til rabat på restaurant, café og andre spisesteder

Login

Ny bruger?


Restaurant på Østerbro - Rabat på restauranter

  • Få op til 30% rabat på både Mad og Drikkevarer
  • Vælg frit fra HELE menukortet
  • Få maximal rabat, ved at booke bord til samme dag
Fritekst
Vælg lokalområde
Køkken
Sorter efter

Prisniveau: $
Prisniveau: $$
Prisniveau: $$
Prisniveau: $$$
Prisniveau: $$$$
Prisniveau: $
Prisniveau: $$$
Prisniveau: $$$
 
 
 
 
Prisniveau: $$$
Prisniveau: $$$

Se alle restauranter i Danmark med rabat...


Restauranter på Østerbro

 

På Østerbro i København er der mange forskellige restauranter, med stor variation af køkkentyper og menusammensætninger. R2N kan hjælpe dig i valget af restaurant i Østerbro-området, idet der gives en markant prisnedsættelse og der kan læses anmeldelser af mange forskellige restauranter på Østerbro. 

 

Smagsoplevelser på Østerbro


Restaurant 2 Night er tilknyttet flere forskellige restauranter, så der skulle være noget for enhver smag. Der er indiske restauranter til dem, som godt kan lide det krydrede mad, og italienske restauranter hvis man er mere til pasta og pizza. De franske restauranter er dog det, som slår mest igennem i R2N´s netværk på Østerbro. Østerbro-området byder også på både café'er og tapas restauranter, så der er rigelig med valgmuligheder i denne bydel.

 

Prisniveau restaurant Østerbro


Restaurantpriserne på Østerbro afhænger meget af, om man vælger at tage på gourmetrestaurant eller måske den indiske, hvor man får meget for pengene. En billig 3 retters menu kan du finde til under 200 kr., hvor den dyreste sagtens kan komme op over de 400 kr. Der er derfor stor variation i prisen, og her kan R2N´s bordreservation være en fordel, når du leder efter restauranter på Østerbro i København.Afslappet atmosfære på Østerbro

 

Østerbro indbyder til rolige gåture langs søerne eller slentren gennem de hyggelige små gader. Der er mange småbutikker og en afslappet atmosfære, som gør Østerbro til en af de skønnere bydele i København.  
Restaurant Østerbro

 

Gåafstand til restauranter på Østerbro


De fleste restauranter ligger i en rimelig gåafstand fra Nordhavn eller Østerport station, hvor S-toget standser. Der er enkelte i R2N´s restaurant-netværk, som ligger lidt fra stationen, men her er der mulighed for at nyde bydelens hyggelige atmosfære. Restaurant 2 Night giver prisnedslag på hele din regning, og øverst på siden kan du se alle de restauranter på Østerbro i København, hvor du kan finde gode R2N-tilbud.