da-DK
1711662253116
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Steakhouse restauranter i København

Herunder kan du se alle steak house restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om steak house køkkenet.

Steakhouse København

Et Steakhouse er en restaurant, som har specialiseret sig i at lave bøffer primært af oksekød. Her er altså tale om restauranter, som har mange typer af kødstykker fra ko, kalv og okse. På denne type restaurant er det kvaliteten og udvalget af bøffer, der er i højsædet og derfor helt sikkert et besøg værd for alle kød-elskere.
Ovenover kan du se de steakhouse restauranter i København, som er tilknyttet R2N’s netværk.

Steakhouse historie

Steakhouse, som oversat hedder bøfhus, kommer oprindeligt fra USA. Konceptet startede i slutningen af det 19. århundrede, hvor de traditionelle kroer og barer i USA blev moderniseret, fornyet og udviklet – heraf opstod Steakhouset.

Steakhouse køkkenet

Bøffen er som sådan ikke noget nyt, men måden steakhouse restauranter bearbejder bøffen på er det, som gør det til noget særligt. Bøfferne bliver gerne tilberedt på en lavastensgrill, som giver den bedste smag til det fine kød. Det er primært oksekød der serveres, men også lam, gris og kylling kan komme på bordet.

Oksekødet er ofte en type kød, der ikke kan købes i almindelige supermarkeder, da det er nøje udvalgt fra fx danske, argentinske eller amerikanske farme. På nogle steakhouses kan man fx smage bøffer fra den eksklusive japanske kvægrace Wagyu.
Kødtyperne og tilberedningsteknikkerne er med til at give en mere delikat og forfinet smagsoplevelse end de ”klassiske bøffer”, der serveres på andre typer af restauranter.

Tilbehøret kan variere, dog er det mest brugte på steakhouses pomefritter eller kartofler samt lidt grøntsager. Der er dog også steakhouse restauranter, som har måttet korrigere lidt for den sunde livsstil og har tilføjet en ta’ selv salatbar for også at kunne tilgodese andre end de meget kød interesserede.

Steakhouse København

Steakhouse restauranterne bruger gerne at have ost som dessert eller som supplement til valgmulighederne på menukortet. Osten kan virke markant og er derfor en god afslutning på et meget velsmagende bøf-måltid.
Hvis man er kødelsker, kan man forberede sig på en skøn aften hvis man tager på en steakhouse restaurant, da man får det bedste af det bedste inden for velforarbejdede bøffer.

Prisniveau for Steakhouse

Der er flere steakhouse restauranter i København, og i forhold til kvaliteten af det stykke kød der serveres, er priserne rimelige. En lækker bøf fås for omkring 200 kr., og med R2N-rabatten som er på hele regningen er en sådan restaurant helt sikkert et besøg værd.

Kundeudtalelser

"Perfekt side og besøg" Bent (Herlev)

"R2N er et godt koncept!" Mie (København V)

"Fantastisk koncept ,vi bruger det igen og igen . Tak for jer" Sanne (Kastrup)