da-DK
1618640761638
https://www.r2n.dk/


Velkommen til Restaurant 2 Night Business Class.

Din virksomhed har lavet et samarbejde med Restaurant 2 Night, og kan derfor tilbyde dig et GRATIS Business Class medlemskab. Se evt. videoen, så er du godt i gang.

Kom igang

Det eneste du skal gøre for at få gavn af R2N Business Class, er at klikke på knappen 'Registrer' og oprette dig i systemet. Har du allerede en R2N profil, som skal opgraderes til Business Class, klikker du blot på 'Log på'

Rigtig god fornøjelse med R2N Business Class!

Hvad er Business Class

Med dit R2N Business Class medlemskab kan du reservere bord blandt vores unikke Business Class kvalitetsrestauranter, med op til 40 % rabat. Du kan selvfølgelig også booke bord på vores 150 andre R2N-restauranter, der alle kvalitetssikres via vores anmeldeslsesystem, som pt. består af ca. 20.000 brugeranmeldelser..

R2N-restauranterne giver altid frit valg på menukortet, og rabatten gælder både mad og drikke! Der er således ikke tale om rabatkuponer eller særlige discount-menuer!

"Fantastisk ordning, gør at man kommer mere ud og flere forskellige steder"

- Helene Mortensen, besøgt Amadeus
Både arbejdsrelateret og privat

Du kan selvfølgelig benytte Business Class både privat, når du er ude med familie og venner samt forretningsrelaterede middage, og på denne måde spare penge eller få mere for pengene, uanset hvornår du tager ude at spise.

Velbekomme!

Kundeudtalelser

"Jeg bliver gladere og lgadere for konceptet, da der også er helt aktuelle anmeldelser så man..." Søren Carlsen (København Ø)

"Første gang jeg benyttede R2N og alt fungerede perfekt." Ole (Smørum)

"Første gang jeg prøver R2N, men bestemt ikke sidste gang. Super god oplevelse." Britta Johansson (Frederiksberg)