en-GB
1568753436814
https://www.r2n.dk/
Bar Rye - Cph. Smørrebrød København K

Bar Rye er moderne dansk smørrebrød i centrum af København. Stemningen er hyggelig og rolig trods den centrale beliggenhed. Perfekt til en frokost ifm. en shoppetur.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Bar Rye ligger så centralt det er muligt på en sidegade til Strøget, og er derfor et oplagt sted at spise frokost ifm. en shoppetur eller et forretningsmøde.

Address: Badstuestræde 4, 1209 København K

Atmosphere
Stemningen er hyggelig og uformel og atmosfæren afslappet. Hér kan man virkelig slappe af og nyde det lækre smørrebrød. Der er plads til alle - både familier og forretningsfolk.

The food
Bar Rye's motto er DANSK SMØRREBRØD ANNO 2020, så hér har man udsigt til moderne fortolkninger af det klassiske danske smørrebrød. Råvarerne er af bedste kvalitet og præsentationen smuk.
På menukortet finder man bl.a. hjemmelavet hønsesalat, æg med rejer, tartar, ærtepure, laks, dyrlægens natmad og andet lækkert.

Cuisine
Sandwiches (danish)

Opening hours
Monday to Friday: 11:30 - 16:30
Saturday: 11:00 - 17:00
Sunday: 11:30 - 16:00

Price range
Menu: 124 - 244 Kr.

Seatings
25 inside / 6 outside

Payment methods

Map


Testimonials

"Jeres koncept er stadigvæk super, super. Vi benytter enhver lejlighed til at rose jer hos venner..." Jytte Nielsen (Viby Sjælland)

"Fint koncept og let at benytte." Anne Steffensen (Greve)

"Dejligt koncept! I sikrer så absolut at man tager oftere ud og spiser end man ellers ville have..." Else Fergo (Frederiksberg C)