en-GB
1638370301571
https://www.r2n.dk/
Bar Rye - Danish Smørrebrød København K

Hos Bar Rye i Indre by bliver du forkælet med lækre smørrebrød. De klassiske danske smørrebrød er fortolket til moderne versioner, der byder på en suveræn smagsoplevelse og smukke præsentationer. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Bar Rye ligger så centralt som muligt, på en sidegade til Strøget. Det er dermed det oplagte sted for en lækker frokost i forbindelse med en shoppetur, men også for forretningsmødet med kollegaer.

Address: Badstuestræde 4, 1209 København K

Atmosphere
Så snart du træder indenfor hos Bar Rye mødes du af det venlige personale og bydes velkommen i det intime lokale. Når du træder ind i det lyse lokale, ser du som det første glasbaren, hvori alt deres smørrebrød er smukt anrettet. Væggene er malet i mørkeblå farver og den dæmpede belysning, skaber en hyggelig og afslappet stemning.

På de varme sommerdage kan du endda nyde solens stråler på deres udendørsservering. Uanset om du kommer forbi til en hurtig bid mad, til en hyggedag med vennerne eller forretningsmødet med kollegaerne, så er du sikret et besøg i hyggelige omgivelser.

The food
Hos Bar Rye er motto'et: "DANSK SMØRREBRØD ANNO 2020", så hér har du udsigt til moderne fortolkninger af det klassiske danske smørrebrød. Alle råvarerne er af den bedste kvalitet og deres kokke sætter stor ære i, at lave smukke præsentationer, der både får øjne og mund til at løbe i vand.

På menukortet finder du et stort udvalg, der består af blandt andet hjemmelavet hønsesalat, æg med rejer, laks, dyrlægens natmad og en masse andre lækkerier.

Others
Vær opmærksom på, at Bar Rye er en voksenrestaurant og man skal derfor være minimum 12 år, for at besøge restauranten.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Danish, sandwiches (danish)

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Friday: 11:30 - 16:30
Saturday: 11:00 - 17:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 124 - 244 Kr.

Seatings
25 inside / 6 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Fantastisk godt koncept - jeg håber det vokser sig endnu større! :)" Maria (Frederiksberg)

"Dejligt med så mange restauranter tilmeldt og rigtig fint,at man kan finde dem nær, hvor man er..." (Hillerød)

"Dejligt koncept Kan benyttes til impulsive besøg for rimelige penge." Tina (København S)