en-GB
1638374881270
https://www.r2n.dk/
bastards København V

På Bastard i Indre By serveres lækker sæsonbaseret mad, der udelukkende tilberedes på de bedste råvarer fra lokale farmere, hvor fokus er på bæredygtighed og kvalitet. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restauranten ligger kun et stenkast fra Vesterport Station, og er i gåafstand til hele indre København. Restauranten er et oplagt sted at besøge i forbindelse med en biograftur på Palads, en tur i Tivoli eller en spadsertur på Strøget.

Address: Axeltorv 6, 1609 København V

Atmosphere
Hos Bastards er indretningen New Yorker inspireret med et moderne industrielt look. Væggene er malet i mørke farver eller med blottede mursten og belysningen i lokalet er afdæmpet. Dette danner rammerne for en hyggelig og afslappet stemning, der passer godt enten til en romantisk middag eller som middag med vennerne før en tur videre i det Københavnske byliv.

The food
Hos Bastards går man op i at servere mad af den højeste kvalitet og derfor bruger man altid råvarer fra de lokale farmere, hvor fokus udelukkende er på kvalitet og bæredygtighed.

Af samme anledning bruges udelukkende sæsonens bedste råvarer, hvilket betyder at deres menu skifter med jævne mellemrum. Som regel er udvalget til frokost og aftensmad også varierende. Menuen består altid af en variation af lettere retter, fisk, kød, burger, pasta og tilbehør. Der findes også et udvalg af børneretter på menuen.

Others
"Gentlemen by day, bastards by night, connaisseurs by choice" - sådan er sloganet hos Bastards, der er en moderne og kreativ restaurant.

I 2017 modtog restauranten 4 stjerner fra Berlingske og på Google skriver deres glade gæster blandet andet dette om dem: "Lækre omgivelser og gastronomi på højeste niveau. Servicen er i top".

OBS! Rabatten gælder ikke på vine over 700 kr. på denne restaurant.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Internet
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Café, bistro, lunch items

Opening hours
Monday to Thursday: 16:00 - 23:00
Friday to Saturday: 12:00 - 24:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 105 - 125 Kr.
Main course: 135 - 235 Kr.
Dessert: 115 Kr.

Seatings
80 inside / 60 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Det fungerer upåklageligt hver gang :)" Nanna Larsen (Hellerup)

"Rigtig god måde at finde nye spisesteder. Nemt og overskueligt." Tülay (Frederiksberg)

"Super app - love it - nem og overskuelig at bruge :)" Mark (København V)