en-GB
1685268281367
https://www.r2n.dk/
Bertels Café Frederiksberg

Hos Bertels Café på Frederiksberg mødes du af duften af hjemmebag og friskbrygget kaffe. Smag deres brunch eller en af deres populære cheesecakes.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Bertels Café ligger centralt på Frederiksberg - i gåafstand fra Falkoner salen og Frederiksberg Metro.

Address: Falkoner Alle 54, 2000 Frederiksberg

Atmosphere
Du finder den hyggelige café i bygningen med et stort '54' på facaden. Selvom du befinder dig midt i byens centrum, så omgives du straks af den rolige og hjemlige atmosfære.

Det intime lokale er rustikt indrettet med træborde i forskellige farver og på væggene hænger smukke billeder. Den dejlige duft af nybagte kager og friskbrygget kaffe omgiver dig så snart du træder indenfor.

The food
Bertels Café blev grundlagt i 2014 og har siden da stolt kunne præsentere et stort udvalg af klassiske og håndlavede cheesecakes.

Hos caféen på Frederiksberg har man valgt at udvide menukortet, så du også kan nyde små caféretter. På menukortet finder du lækre håndmadder, sandwich, brunch, smoothies og friskpresset juice. Du kan også nyde en friskbrygget kop kaffe med et velsmagende stykke af deres anerkendte cheesecakes.

Others
Bertels er blevet anerkendt for at fremstille byens bedste cheesecake, hvor de serverer mere end 30 forskellige smagsvarianter. Deres cheesecakes er en smuk blanding af den klassiske amerikanske opskrift og de karakteristiske smage, der kendetegner Danmark.

Facilities
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Café

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Menu: 59 - 159 Kr.

Seatings
50 inside / 12 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeg var slet ikke bekendt med denne hjemmeside. Så den helt tilfældigt, da vi skulle bestille..." Pernille Laursen (Frederiksberg C)

"Tak for en god app Er flere kollegaer, som har fået den installeret & vi anbefaler jer rundt..." Brian (Ølgod)

"Fungerer perfekt." Lena (Brønshøj)