en-GB
1632431156951
https://www.r2n.dk/
Café E Greve

Besøg Café E i Waves, der byder på et stort menukort med et bredt udvalg af de klassiske caféretter, serveret i hyggelige og minimalistiske omgivelser. Dét er det oplagte valg i forbindelse med en shoppetur. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Café E ligger i Waves i Hundige Centeret. Du finder caféen på førstesalen ved siden af biografen. Placeringen gør den til det oplagte valg i forbindelse med en shoppetur eller tur i biografen.

Address: Over Bølgen 20, 2670 Greve

Atmosphere
Hos Café E bydes du velkommen indenfor af det imødekommende personale, der under hele dit besøg sørger for en god og venlig betjening.

Caféen er minimalistisk indrettet med mørkt interiør , sorte lædersofaer og hvide vægge. I midten af lokalet finder I deres buffet, hvor der blandt andet serveres brunch, samt er baren placeret langs bagvæggen. Uanset om du kommer med venner, familie eller kæresten så er I altid garanteret en hyggelig og afslappende stemning, hvor der er plads til alle.

The food
Hos Café E finder I et bredt udvalg af klassiske caféretter. Deres menukort er stort og byder derfor på noget for enhver smag. Alle deres retter tilberedes på kød, fisk og grøntsager, som er indkøbt fra dag til dag.

Menukortet består af en bred vifte af caféretter, som blandt andet lækker pasta, burger, salater, sandwich og wok, som serveres hele dagen. På deres frokostkort kan I også finde deres populære brunch tallerken, omeletter eller pariserbøf. Til de mindske findes naturligvis også en børnemenu.

På caféen kan I også blive forkælet med en række lækre hjemmelavede drikkevarer, såsom iste eller lemonade. Til de voksne findes desuden et stort udvalg af vin og cocktails.

Facilities
  • Children's menu
  • Toddlers fit
  • Brunch
Cuisine
Café, International

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range
Starters: 49 - 85 Kr.
Main course: 89 - 169 Kr.
Dessert: 45 - 55 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Håber jeres hjemmeside virker næste gang - men tak for jeres gode hjælp iøvrigt ;-)" Mette (København Ø)

"Fantastisk koncept :-)" Gitte (Vanløse)

"Godt og nemt koncept. Rart at man selv kan sammensætte menuen." Allan Nielsen (Vanløse)