en-GB
1632520361902
https://www.r2n.dk/
Fata’Morgana København N

Hos Fata'Morgana på Nørrebro bydes du velkommen til en hyggelig café. Her kan du nyde en lækker brunch, frokost eller middag inspireret af klassiske café retter med et twist fra middelhavsområdet. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best café on R2N.
In 2020 Fata’Morgana got 5.50 out of 6 stars.
Location
I hjertet af Nørrebro, midt på Borups Plads finder du Café Fata'Morgana. Du er desuden ikke langt fra Nørrebroparken og Frederiksberg svømmehal.

Address: Borups Plads 26, 2200 København N

Atmosphere
Hos Fata'Morgana er "kvalitet og kærlighed" cafeens mantra, da de sætter en stor ære i at, atmosfæren er den rette, servicen altid er i top og at alle gæster føler sig tilpas i de hyggelige omgivelser.

Café Fata'Morgana har både siddepladser indenfor i de fine lokaler, samt udenfor på deres store terrasse. Deres ikoniske indgangsparti med de flotte røde stentrapper byder indenfor til en hyggelig indrettet café med murstensvægge og store vinduespartier.

The food
På Café Fata'Morgana serveres der lækre, lette og sunde retter, der ikke sætter for dybe spor i pengepungen.
På menuen finder du klassiske café retter med et pust fra middelhavsområdet og du kan både nyde den velsmagende mad til brunch, frokost og aften.

Til deres brunch kan du både vælge mellem sammensatte brunch tallerkner eller lave din egen brunch.
Ved frokost-og aftentid frister de dygtige kokke med burger, salat, pasta og grill-retter, som f.eks. ovnbagt laks, grillet oksefilet eller plankebøf. Til middag tilbyder restauranten desuden en 3-retters menu, hvor du kan vælge din egen forret, hovedret og dessert.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Café, mediterranean, burger

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 49 - 99 Kr.
Main course: 105 - 199 Kr.
Dessert: 49 - 69 Kr.
Menu: 229 - 299 Kr.

Seatings
65 inside / 50 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Jeg bliver gladere og lgadere for konceptet, da der også er helt aktuelle anmeldelser så man..." Søren Carlsen (København Ø)

"Godt koncept, at drikkevarerne er med i rabatordningen. Find gerne flere steder i Københavns..." Lars-ErikJensen (Herlev)

"Godt koncept som gør at vi finder restauranter, vi ellers ikke ville finde. Og til restauranternes..." Merete (København V)