en-GB
1611091687758
https://www.r2n.dk/
Chez Bruno København V

Chez Bruno beskriver dem selv som et lille hyggeligt brasserie, hvor der er mulighed for at få retter fra det franske køkken. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Chez Bruno ligger på det pulserende Vesterbro tæt på Det Ny Teater, Vesterbro Torv og Vesterport st.

Address: Gammel Kongevej 27, 1610 København V

Atmosphere
Chez Bruno er et lille hyggeligt brasserie med plads til ca. 60 gæster indenfor, og med enkelte borde udenfor i varme måneder. Pladserne er opdelt i to rum - en lille hyggelig lounge samt et lidt større rum.

I traditionel forstand betyder brasserie en særlig type fransk restaurant, hvor der er en afslappet stemning men i fornemme rammer. Hér serveres typisk få, men gode retter af høj kvalitet.

The food
Chez Bruno er netop sådan en restaurant, dog med en endnu mere hyggelig og uformel stemning, end det klassiske brasserie. Når tiden tillader det, kommer køkkenchefen Bruno Vandenbulcke, nemlig gladeligt ud i restauranten, hilser på sine gæster og fortæller med stor passion om sine franske specialiteter, som er præget af høj kvalitet, gode råvarer og klassiske tilberedningsmetoder.

På menukortet kan man bl.a. finde klassisk fransk løgsuppe, frølår, grillet steak og dagens fisk samt lækre desserter og franske oste.

Til god mad er det et must med gode vine, og derfor finder du også et stort udvalg af kvalitetsvine og champagne fra Frankrig på menukortet.

Others
Ejer og køkkenchef Bruno er udlært kok i frankrig og har bl.a. en fortid på den annerkendte michelin-restaurant Kong Hans Kælder samt i La Maison du Danmark på Champs- Elysées i Paris.

Det har i mange år været Bruno's drøm at blive selvstændig og skabe et lille hyggeligt brasserie, med fokus på mad af høj kvalitet og plads til at være nærværende overfor sine gæster.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
French, brasserie

Opening hours
Monday: 08:00 - 00:00
Tuesday to Thursday: 17:00 - 23:00
Friday to Saturday: 17:00 - 00:00
Sunday: 08:00 - 00:00

Price range
Starters: 85 - 115 Kr.
Main course: 175 - 245 Kr.
Dessert: 85 - 115 Kr.

Seatings
60 inside / 6 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Virkelig god ordning!" Anette Larsen (Holte)

"Dejligt med hurtig tilbagemelding om bookning." Anita (Hvidovre)

"Godt udvalg af Resturanter og fine rabatter" Rene Larsen (København S)