en-GB
1639011685495
https://www.r2n.dk/
Combo Street Wine Frederiksberg

Hos Combo Street Wine på Frederiksberg bydes du velkommen i en charmerende vinbar, hvor der sættes en stor ære i, at servere kvalitetsvin fra alle verdenshjørner komplimenteret med lækre platter. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Combo Street Wine er beliggende centralt på Frederiksberg. Her er du både tæt på Frederiksberg Have og Frederiksberg Allé Metro, hvilket gør det til det perfekte frokost eller middagsstop i forbindelse med en tur i København.

Address: Vesterbrogade 178, 1800 Frederiksberg

Atmosphere
Hos Combo Street Wine kan gennem de store vinduespartier følge med i mylderet på gaden og det pulserende liv på Frederiksberg.
Restauranten har en fantastisk betjening, hvor personalet fra start til slut sørger for, at I får en god oplevelse.

Indenfor er restauranten dekoreret med mørkebrune vinreoler, og på væggene hænger smukke farverige malerier, lavet af deres nabo, Pilipczuk galleri.

Stemningen i restauranten er indbydende og hyggelig, så der er rig mulighed for at bare læne sig tilbage og nyde sin middag og de lækre vine. Uanset om du kommer med vennerne, familien, kæresten eller kollegaerne, så er Combo Street Wine et godt valg!

The food
Hos Combo Street Wine sætter man ekstra stor ære i, at drive en vinbar der tilbyder de bedste vine og cocktails, der komplimenteres med lækker mad.

På menukortet kan du både vælge mellem et udvalg af platter, lettere retter og desserter. Prøv f.eks. deres populære oste eller combo platte, bestående af et udvalg af deres bedste oste og pølser. Du kan også vælge mellem blandt andet burrata, vitello tonnato eller jamon serrano.

Deres vinsortiment er både stort og smagsfuldt. Hér finder du vine af højeste kvalitet fra alle verdenshjørner. Fra deres drikkekort, kan du også vælge mellem klassiske drinks såsom Negroni, Paloma samt Gin & Tonic.

Others
Hos Combo Street Wine har de netop åbnet en mindre butik i restauranten, hvor du kan købe deres fremragende vine med hjem.

I perioder har restauranten også live musik, herunder jazz-aftener med dygtige kunstnere, som skaber en ekstra hyggelig stemning.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Live music
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Italian, tapas, wine bar

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 17:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 40 - 115 Kr.
Main course: 95 - 159 Kr.
Dessert: 60 Kr.

Seatings
30 inside / 10 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Der var tilsyneladende ikke helt plads på restauranten, for der var nogen fra R2N, der ringede til..." ()

"God app, som vi kommer til at bruge rigtig meget :-)" Stig (København K)

"Super god app, og lige til at gå til." Lotte (Frederiksberg)