en-GB
1632428603909
https://www.r2n.dk/
Cuvée København K

Hos Cuvée på Kompagnistræde er du sikret en lækker gourmetoplevelse, hvor det stjernespækkede køkkenteam tilbereder velsmagende retter fra det franske, spanske og italienske køkken. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant Cuvée ligger i Københavns middelaldercentrum på Kompagnistræde, lige overfor Comedy Zoo. Her er du ikke langt fra Strøget, så det er det oplagte valg, hvis du har brug for en pause fra shoppingen.

Address: Kompagnistræde 18, 1208 København K

Atmosphere
Hos Cuvée er gæstfrihed og uovertruffen service i højsædet. Derfor sørger det dygtige personale, for at have dit velvære i fokus under hele dit besøg.

Du bydes først indenfor i deres hyggelige og afslappede loungeområde, som er indrettet med mindre borde i retrostil med marmorborde og fletstole. Væggene er malet i en lysegrøn nuance, der smukt oplyses af lamperne på væggene. I vinduerne hænger smukke gule gardiner.

På 1. sal finder du det bedste Cuvée har at byde på. Her er lokalet indrettet med mørkere interiør og væggene er tapetseret i blå farver med orange blomster. Væggene prydes også af smukke abstrakte malerier og flotte lamper, der giver et afdæmpet lys.

The food
Cuvée tilbyder deres gæster at nyde det moderne køkken, og deres højeste ønske er, at give alle gæster en kulinarisk oplevelse. Madlavning er en kollision af ideer, teknikker og kulturer – derfor har de kombineret det bedste fra det franske, spanske og italienske køkken.

Deres stjernespækkede køkkenteam ledet af Giacomo Russo, har sammensat en yderst lækker menu, der kombinerer smage og farver fra syden med hans egne idéer om madlavning. Med inspiration fra gamle traditioner, egne familieopskrifter og den smukke natur, præsenterer Giacomo maden på en frisk og spændende måde.

Others
På deres drikkekort finder du en række Signatur Cocktails sammensat af restaurantens dygtige bartendere. Du kan også komplimentere din middag med en smagfuld vin fra deres nøje udvalgte vinsortiment.

Facilities
  • Romantic
  • Children's menu
  • Bar
Cuisine
French, gourmet, italian

Opening hours
Monday to Tuesday: closed
Wednesday to Saturday: 17:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 105 - 135 Kr.
Main course: 185 - 195 Kr.
Dessert: 90 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Map


Testimonials

"Der virker jo bare det her :-)" John Skovgaard (København Ø)

"Dejligt med hurtig tilbagemelding om bookning." Anita (Hvidovre)

"Dejligt koncept! I sikrer så absolut at man tager oftere ud og spiser end man ellers ville have..." Else Fergo (Frederiksberg C)