en-GB
1632521485067
https://www.r2n.dk/
Eatalian København V

Hos Eatalien på Åboulevarden kan du forkæle dine smagsløg med en suveræn tasting menu bestående af 7 eller 10 retter. Menuen er naturligvis italiensk inspireret og tilberedes af de dygtige kokke med stor passion for den italienske madkunst. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Info Vælg en fantastisk menu - der serveres ikke á la carte på restauranten :)
Location
Eatalian ligger på Åboulevarden, hvorfra du er tæt på både Forum St. og Søerne.

Address: Åboulevard 11D, 1635 København V

Atmosphere
Eatalian slog dørene op i juli 2020 med et mål om at tilberede og servere italienske retter, vin og øl til priser, hvor alle har råd til et godt restaurantbesøg.

Eatalien er en intim restaurant med bare 10 siddepladser. Du bydes varmt velkommen af det venlige personale. Fransesco Di Gregorio, der er fra den lille by Sulmona i regionen Abruzzo midt i Italien, sørger for at jeres oplevelse bliver helt fantastisk.

Den dæmpede belysning i lokalet danner rammerne for et hyggeligt måltid, samt har man indrettet med mørkt interiør og dekoreret bordene med levende lys, foldede servietter og vinglas, der giver et ekslusivt udtryk. På væggen hænger reoler fuldt med vin fra alle verdenshjørner.

The food
Eatalian er en autentisk italiensk restaurant, med fokus på gode råvarer, god service og suveræne smagsoplevelser.

I køkkenet tryller Davide Stevanello, der er fra Milano, sammen med Stephan Grothe, der har slået sine folder på flere restauranter i Danmark og er oplært i restaurant Påfuglen i Tivoli. De har begge en stor passion for den italienske madkunst og forkæler gang på gang med deres tasting menu, der skifter dagligt.

Restauranten servere ikke ala carte. Derimod kan du ved et besøg nyde deres yderst velsmagende7 eller 10 retters menu med enten vin, øl eller mocktails til.

Facilities
  • Romantic
Cuisine
Italian, Tasting menu

Opening hours
Monday to Tuesday: closed
Wednesday to Saturday: 17:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 199 - 949 Kr.

Seatings
10 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Heg er stadig stor fan af R2N og anbefaler sitet til andre - en rigtig sjov ide - man få prøvet..." Joanna Soya (Frederiksberg)

"Et godt koncept. Både fordi der er et godt udvalg af forskellige restauranter - vi kommer fra..." Diana Merlung (Klemensker)

"Et nemt system at bruge. Det fungerer perfekt. En god første gangs oplevelse." Bente (København K)