en-GB
1632431669937
https://www.r2n.dk/
El Viejo Mexico København K

Hos El Viejo Mexico i Indre By får du en madoplevelse udover det sædvanlige, som du bare ikke må glip af! De velsmagende mexikanske retter er af bl.a. Børsen blevet kåret til den bedste mexikanske restaurant i København. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Centralt placeret på Store Kongensgade blot 2 minutters gang fra Kongens Nytorv, ligger El Viejo Mexico. Lige rundt om hjørnet finder du også Strøget, Nyhavn og det Det Kgl. Teater, hvilket gør restauranten til det perfekte pitstop efter en shopping og sightseeing dag i Københavns gader.

Address: Store Kongensgade 61, 1264 København K

Atmosphere
El Viejo Mexico er en charmerende og autentisk indrettet restaurant, hvor den mexikanske kultur tydeligt er repræsenteret. Restauranten er indrettet med skulpturer, håndmalerede masker og malerier, som symboliserer guder fra de mange forskellige kulturer og civilisationer i Mexico. I sommermånederne kan du nyde maden under solens stråler på deres udendørs servering.

De høflige og opmærksomme tjenere, gør dit besøg hos El Viejo uforglemmelig. Under hele dit besøg forkæler de dig og sørger for, at du aldrig mangler noget.

The food
El Viejo Mexico er en mexicansk delikatesse restaurant, der har eksisteret under samme ejer i 20 år. Restauranten er kendt for sine mange velsmagende retter, der tager udgangspunkt i det klassiske mexicanske køkken og den sydamerikanske madkultur.

Råvarerne er altid af højeste kvalitet og maden tilberedes efter mexikanske opskrifter, der tilsættes et dansk pust. Kokkene sætter en stor ære i at anrette maden, så den både er en fryd for smagsløgene og øjnene med de flotte farver i fokus.

På menukortet finder du retter, som f.eks. Chimichangas, fajitas og burritos. Til at slukke tørsten kan du fuldende din middag med en god drink eller et glas vin fra det nøje udvalgte vinkort, der er tilpasset menukortet.

Others
El Viejo Mexico er en storfavorit både blandt nye og gamle gæster samt madanmeldere.

I 2014, 2015, 2016 & 2017 er restauranten blevet kåret som vinderen af Tripadvisors pris, "Certificate of Excellence", samt har Børsen kåret restauranten til den bedste Mexikanske restaurant i Indre By og hos Jyllands-posten har de fået 4 stjerner.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Live music
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Mexican, spanish, vegetarian

Opening hours
Monday: 17:00 - 22:00
Tuesday to Wednesday: 17:00 - 23:00
Thursday to Saturday: 17:00 - 24:00
Sunday: 17:00 - 22:00

Price range
Starters: 64 - 99 Kr.
Main course: 149 - 269 Kr.
Dessert: 89 Kr.
Menu: 309 - 379 Kr.

Seatings
60 inside / 8 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Dejligt med de rabatter så bliver der råd til at gå oftere ud og spise" Tina Elshave (København S)

"Perfekt. nemt og hurtigt" Jannie (Frederiksberg)

"Super oplevelse. Dejligt koncept" Tina Grøhn Andersen (Holte)