en-GB
1618771060034
https://www.r2n.dk/
Galionen København K

Restaurant Galionen i Nyhavn serverer veltilberedte retter af friske råvarer, gode vine og et glas velskænket fadøl, hvis dette ønskes. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
På Nyhavns solbeskinnede restaurantstrækning, i en af vores bedst bevarede bygninger - nr. 23. ligger restaurant Galionen. Ikke langt derfra ligger det Kgl. teater, Magasin Du Nord, Strøget og meget mere.

Address: Nyhavn 23, 1051 København K

Atmosphere
Indtil omkring år 1800 har huset fortrinsvis været benyttet som bolig, men skiltet over døren fortæller, at her i 1803 var værtshus. Hyggen er bevaret, men har fået et mere stilfuldt præg.

The food
Galionen ønsker at leve op til husets historie, ved at servere veltilberedte retter af friske råvarer, gode vine og et glas velskænket fadøl. De serverer alt fra steak til skalddyr samt en kombination af dette i deres ”Surf ’n´ Turf”!

ORIGINAL STEAK & LOBSTER™ RESTAURANT

Others
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Facilities
  • Romantic
  • Seats outside
Cuisine
French, sandwiches (danish), steakhouse

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range
Starters: 119 - 149 Kr.
Main course: 199 - 349 Kr.
Dessert: 89 - 139 Kr.
Menu: 499 Kr.

Seatings
26 inside / 34 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Jeres booking system virker. Bliv ved med det !! Det er nemt !!" Erik (Valby)

"Alt fungerede ifht R2N konceptet - vi behøvede ikke selv gøre opmærksom på, at vi havde bestilt..." Lulu Nørregaard (Hvidovre)

"Dejligt koncept! I sikrer så absolut at man tager oftere ud og spiser end man ellers ville have..." Else Fergo (Frederiksberg C)