en-GB
1709183380841
https://www.r2n.dk/
Galionen København K

Hos Restaurant Galionen i Nyhavn, kan du nyde velsmagende retter, sanseligt og æstetisk tilberedt for både øjne og mund. Forkæl dig selv med en frokost eller middag med udsigt over Københavns kanaler.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
På Nyhavns solside, i én af de bedst bevarede bygninger - nr. 23 - finder du Galionen. En lille gåtur derfra ligger nogle af Københavns mest populære steder, som det Kgl. Teater, Operahuset og Strøget.

Address: Nyhavn 23, 1051 København K

Atmosphere
Huset som restauranten ligger i, har sammen med resterende dele af Nyhavn, en helt særlig historie. Frem til år 1800 har bygning nr. 23 været brugt som boliger. Dog fortæller skiltet over restaurantens indgang, at det i 1803 var et værtshus.

Hyggen er velbevaret i den smukke bygning. Indenfor har man, udover at bevare de flotte murstensvægge, givet restauranten et stilfuldt præg med hvide vægge og gulddetaljer. Som gæst er du altid sikret en opmærksom og god betjening.

The food
Hos Galionen sættes der stor ære i, at give alle gæster en gastronomisk oplevelse fra det klassiske køkken, hvor maden er både æstetisk og sanselig for øjne og mund.

For at leve op til husets historie gør de sit yderste for at servere veltilberedte retter af friske råvarer. De har desuden et større udvalg af gode vine fra flere steder i verden. På menuen finder du alt fra fisk og skaldyr til bøffer og traditionelle danske retter.

Others
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Alle gæster der reserverer gennem R2N skal både købe mad og drikkevarer for at få procenter på regningen.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Bar
  • Toddlers fit
  • Seats outside
Cuisine
Fish and shellfish, sandwiches (danish), burger

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range
Starters: 109 - 399 Kr.
Main course: 209 - 469 Kr.
Dessert: 109 Kr.

Seatings
30 inside / 40 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Det fungerer bare perfekt, og det var dejligt I sendte adressen med SMS, så skulle man ikke stå..." Elinor (Herlev)

"Super god App. - Man får prøvet noget man ellers ikke ville. Jeg anbefaler gerne jeres App." Dunja Schmitz (Tune)

"Konceptet fungerer fint og vi benytter jævnligt R2N" Niels Andersen (København K)