en-GB
1571742110841
https://www.r2n.dk/
Ristorante Garda Valby

Oplev den skjulte perle Ristorante Garda, der tilbyder ægte italiensk mad, når det er bedst. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
På Vigerslevvej i Valby, cirka 10 min. til fods fra Ålholm st., finder du den skjulte perle Garda, der serverer det bedste fra Italien.

Address: Vigerslevvej 52, 2500 Valby

Atmosphere
Den charmerende restaurant skaber de helt rigtige rammer for en god aften, hvad end du er der for en romantisk middag eller for at nyde en god middag med vennerne eller familien. Betjeningen er personlig, og tjenerne vil gøre hvad de kan, for at du får den bedste oplevelse.

The food
Hvis du har lyst til et ægte italiensk måltid, er Garda restauranten for dig. Den skjulte perle har et godt udvalgt af lækre italienske retter på menukortet, hvor du bl.a. kan finde Vitello tonnato, Carpaccio, Scaloppina Gorgonzola og Tiramisu.

De mindste er også mere end velkomne hos restauranten, der serverer næsten alle deres retter til børn under 12 år i halve portioner.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Free parking
  • Handicapped accessible
  • Toddlers fit
  • Seats outside
Cuisine
Italian

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 17:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 55 - 150 Kr.
Main course: 129 - 269 Kr.
Dessert: 65 - 100 Kr.

Seatings
60 inside / 20 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Heg er stadig stor fan af R2N og anbefaler sitet til andre - en rigtig sjov ide - man få prøvet..." Joanna Soya (Frederiksberg)

"Dejligt og tak for rabat" Syter Kristensen (Svinninge)

"Dejligt koncept! I sikrer så absolut at man tager oftere ud og spiser end man ellers ville have..." Else Fergo (Frederiksberg C)