en-GB
1653203638388
https://www.r2n.dk/
Grand Bistro Frederiksberg

Besøg Grand Bistro på Frederiksberg og udforsk deres spændende køkken, som er en fusion af det asiatiske og franske. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Du finder Grand Bistro på Thorvaldsensvej på Frederiksberg, et stenkast fra Forum St. og ikke langt fra Frederiksberg Centeret.

Address: Thorvaldsensvej 2, 1871 Frederiksberg

Atmosphere
Grand Bistro byder dig indenfor i en moderne restaurant, med et hint af den asiatiske kultur. De har indrettet med mørkt interiør, lanterner i loftet og farverige malerier på væggene. I de varme sommermåneder kan du nyde solens stråler udenfor med udsigt over Frederiksbergs gader.

Personalet lever efter de asiatiske skikke og Buddhismens traditioner, derfor vil du med det samme opleve, at de gør deres ypperste for, at du har det godt og nyder dit besøg.

The food
Hos Grand Bistro laver de mad med hjertet, og serverer retter fra det asiatiske og det franske køkken. Idéen om et køkken med asiatiske og franske bistro-retter, opstod oprindeligt for over 17 år siden, da de åbnede deres første restaurant i Fields.

Kokken er opvokset i Vietnam og har flere års erfaring fra en række 5-stjernede hoteller, så I er altid garanteret mad af den bedste kvalitet. På menukortet finder I et udvalg af franske favoritter samt asiatiske retter og lækker sushi.

Others
R2N-rabatten kan ikke kombineres med tilbudsmenuerne.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
French, asian, café

Opening hours
Monday to Sunday: 16:00 - 22:00

Price range
Starters: 68 - 78 Kr.
Main course: 98 - 198 Kr.
Dessert: 50 Kr.

Seatings
50 inside / 8 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Det er nu 2. gang jeg bruger R2N, men ikke sidste gang. MÅ anbefale det til andre, så de også..." Linda Sallerup Larsen (Rødovre)

"Har stor glæde af R2N og er meget tilfreds med konceptet og udvalget af restauranter - specielt i..." Pia (Lyngby)

"Tak for jer! Oplever varianter i byen, som vi ellers ikke ville opleve! Og rabat er jo altid et..." Jeanne (København V)