en-GB
1657000150970
https://www.r2n.dk/
Hereford Steak København K

Hos Hereford Steak er kokkene eksperter på at tilberede gode og saftige bøffer. Deres menukort består af alt hvad hjertet begærer. Sammensæt din egen menu eller prøv deres 3-retters menu med et udvalg af kokkens favoritter. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Kun få minutters gang fra Kongens Nytorv på Store Kongensgade, ligger Hereford Steak. Du er derfor ikke lagt væk fra Københavns smukke gader og populære attraktioner, som Strøget og Tivoli.

Address: Store Kongensgade 38, 1264 København K

Atmosphere
Hos Hereford Steak har man slået dørene op og budt indenfor til gode smagsoplevelser i mere end 30 år. Med deres mange års erfaring garanterer restauranten at du altid får en god oplevelse med fuld valuta for pengene.

Restauranten er stor og flot med moderne interiør. De lyse træborde dekoreret med levende lys og smukke blomster skaber en hyggelig stemning. Læn dig tilbage og nyd middagen i gode omgivelser!

De har desuden udendørs servering på deres terrasse, hvor du i sommermånederne kan sidde i solens stråler omringet af flotte grønne planter og farverige blomster.

The food
Hos Hereford Steak er man eksperter i at tilberede gode og saftige bøffer. Derfor finder du selvfølgelig et stort udvalg af dette på menukortet. Smag f.eks. på deres møre oksemørbrad med hjemmelavet bearnaisesauce.

Menukortet byder også på andre lækkerier, som f.eks. urte marinerede tigerrejer til forret, Hereford burger eller grillet lammekrone til hovedret samt creme brulee til dessert.

Hvorfor ikke prøve deres populære 3-retters menu, som er sammensat af kokkens favoritter. I denne bruges udelukkende de bedste råvarer, derfor kan den variere afhængigt af sæsonen.
Du kan også slå dig løs i deres all-you-can-eat bestående af helstegt oksefilet, bagt kartoffel og stor salatbar.

Others
Alle restaurantens velsmagende retter, kan komplimenteres med deres nøje udvalgte vine fra alle verdenshjørner. Du kan også nyde en drink som en start på den gode middag.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Steakhouse, International, all-you-can-eat

Opening hours
Monday to Sunday: 12:00 - 23:00

Price range
Starters: 75 - 105 Kr.
Main course: 145 - 285 Kr.
Dessert: 65 - 79 Kr.
Menu: 285 - 355 Kr.

Seatings
120 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Vi har benyttet R2N flere gange og er super tilfredse. Vi får lettere besøgt forkellige..." Ulla (Værløse)

"Fed app der fungerer og er nem at bruge. Anbefaler den til alle! :-)" Gitte (København V)

"Første gang jeg bruger appen - men ikke sidste gang. Meget nem at bruge." Tina (København V)