en-GB
1639010739643
https://www.r2n.dk/
India Vanløse Vanløse

Hos Restaurant India i Vanløse serveres indisk mad, der kan sammenlignes med et restaurantbesøg i Indien. Her kæles for alle retterne, for at fremhæve de indiske krydderier og give den bedste smagsoplevelse. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
På hjørnet af Jyllingevej og Slotsherrensvej i Vanløse ligger Restaurant India. Her er du ikke langt væk fra det nye Shoppingcenter, Kronen, eller en tur i den skønne Grøndalspark.

Address: Jyllingevej 2, 2720 Vanløse

Atmosphere
Restauranten åbnede sine døre for første gang i 2015 på Frederiksberg, og har siden da udvidet til nye lokaler i Vanløse. Ejeren ønskede at åbne en indisk restaurant, der kunne give den autentiske smagsoplevelse. Noget han synes de mange indiske restauranter i København manglede.

Hos Restaurant India bydes du indenfor til en afslappet stemning i autentiske omgivelser. Ambitionen er at skabe de bedste rammer for en god aften med venner og familie.

The food
Hos Restaurant India tilbyder man traditionelle indiske retter, hvor kokkene er eksperter i de mange krydderier, som bruges i det indiske køkken.

Uanset om du er til stærk, krydret eller mildere mad, så findes der noget for enhver smag. Vælg mellem de mange indiske klassikere, som Butter Lamb eller Tikka Masala. Du kan også prøve én af restaurantens egne favorit - Shrimp Curry.

Menuen byder desuden på et bredt udvalg af vegetariske retter og de fleste retter kan også alle tilpasses efter allergier.

Others
De har søster-restauranter på Frederiksberg og i Hedehusene.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Indian, middle Eastern, vegetarian

Opening hours
Monday to Friday: 14:00 - 22:00
Saturday to Sunday: 12:00 - 22:00

Price range
Starters: 19 - 65 Kr.
Main course: 109 - 139 Kr.
Dessert: 45 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Har kun prøvet jer 3 gange nu, men syntes det fungere rigtig godt!" Louise (Frederiksberg)

"Elsker R2N - bruger det meget." Mette (København S)

"I gør et godt stykke arbejde og jeres bestillings proces fungerer ubeklageligt :-) Tak..." Bat-Zion Kaaber (København NV)