en-GB
1632487887850
https://www.r2n.dk/
Kami Sushi Frederiksberg Frederiksberg

Hos Kami Sushi på Frederiksberg kan du bestille fra deres all-you-can-eat, hvor du frit kan vælge mellem lækker sushi, sashimi, sticks og forretter. Grib chancen for at gå på opdagelse i det store sushiunivers. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Kami Sushi er beliggende ud til Åboulevarden på Frederiksberg. Herfra er du tæt på Forum, dermed er du ikke heller ikke langt fra Indre by med metroen.

Address: Åboulevard 27, 1960 Frederiksberg C

Atmosphere
Hos Kami Sushi har man indrettet lokalet med akustikpaneler i mørk egetræ, der matcher de mørke træborde og sorte læderstole. På væggene har man dekoreret med smukke malerier i asiatisk stil og omkring i rummet har man indrettet med flotte planter. Den dæmpede belysning skaber en rolig og hyggelig atmosfære.

Man har dannet rammerne for et sted, hvor der er plads til alle. Du kan både have en dejlig middag med dine kollegaer, venner og familie eller en intim romantisk middag for to.

The food
Hos Kami Sushi kan du slå dig løs i deres velsmagende all-you-can-eat. Ved ankomst modtager du et menukort med et stort udvalg af forskellige forretter, sushi, rispapirruller, sashimi og sticks.

På menukortet angiver du blot hvilke og hvor mange du ønsker af de forskellige slags, hvorefter de dygtige kokke med det samme tilbereder din sushi. På denne måde er du garanteret frisk kvalitetssushi - og du kan bestille lige så mange gange du vil!

Others
Restauranten har 2 timers gratis parkering ude foran.

Facilities
  • Free parking
  • Seats outside
Cuisine
Sushi, all-you-can-eat

Opening hours
Monday to Thursday: 14:00 - 22:30
Friday to Sunday: 13:00 - 22:30

Price range
Menu: 198 - 228 Kr.

Seatings
110 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Fantastik oplevelsen, god hjemmeside og godt koncept som vi hel sikkert vil bruge fremover. Jeg har..." Dorthe Riskjær (Valby)

"Nemt at bruge, og anbefaler det til alle jeg kender." Kenn (København S)

"Supergodt koncept. Vi har været tilfredse hver eneste gang." Gitte (Greve)