en-GB
1624205196035
https://www.r2n.dk/
Khmer Cuisine København K

Oplev Danmarks første cambodjanske restaurant og smag de farverige og krydrede retter hos Khmer Cuisine. Reserver med R2N og få rabat på hele regningen.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Khmer Cuisine ligger tæt på Esplanaden og Amalienborg ca. 5 minutters gang fra Kongens Nytorv.

Address: Store Kongensgade 92, 1264 København K

Atmosphere
Khmer Cuisine ønsker at københavnerne skal nyde de cambodjanske retter, på samme måde som man gør 9.000 km fra København, nemlig i anretninger der serveres til hele bordet til deling. Målet er en autentisk cambodjansk oplevelse.
Det cambodjanske køkken har i mange år stået i skyggen af det thailandske og vietnamesiske. Nu hvor turismen blomstrer, er der dog større og større efterspørgsel på cambodjansk mad.

The food
Hvor det thailandske køkken bærer præg af det stærke og sur/søde, og det vietnamesiske køkken er kendetegnet af friske krydderurter, så handler maden i Cambodja om kontraster. Der er det sure og det søde, det kogte og det sprøde, det krydrede og det milde. Kort fortalt er khmerkøkkenet en smagsoplevelse for alle sanserne.
Khmer's menukort byder bl.a. forårsruller med glasnudler, blækspruttesalat, wok med enten kylling, oksekød eller tofu, suppe og meget andet. Spørg din tjener om hjælp til at vælge, hvis det cambodjanske køkken er nyt for dig.

Others
Noget af det særlige ved khmerkøkkenet er den særlige cambodjanske karry også kaldet kroeung. Kroeung er ikke lige så tung og krydret som den thailandske og indiske karry. Kroeung kan bruges til wokretter så vel som til supper og det vil også være tilfældet hos Khmer Cuisine.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Asian, cambodian

Opening hours
Monday to Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 15:00 - 22:00

Price range
Starters: 69 - 119 Kr.
Main course: 119 - 135 Kr.
Dessert: 50 Kr.
Menu: 295 Kr.

Seatings
30 inside / 10 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Første gang jeg brugte appen den fungere godt!" Christian (København K)

"Tak for rabatten!" Aida (København K)

"Jeg nyder virkelig jeres koncept :-)" Chalotte (Charlottenlund)