en-GB
1632516827444
https://www.r2n.dk/
Leonore Christine København K

Leonore Christine ligger i hjertet af København på det hyggelige Nyhavn. Nyd dagen i charmerende omgivelser enten i deres gårdhave, på kajen eller indenfor. Prøv deres brunch, frokostplatte eller varme retter. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Leonore Christine er en smørrebrøds- og bøfrestaurant, der ligger i det hyggelige Nyhavn, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater. Herfra er du også i gåafstand til Strøget, Amalienborg Slot og Rosenborg Slot.

Address: Nyhavn 9, 1051 København K

Atmosphere
Nyd et velsmagende måltid på Leonore Christine's hyggelige restaurant, hvor du både kan sidde inde og ude.

Gårdhaven omkranses af gamle husfacader med rødt bindingsværk og gulkalket murværk, og har ikke ændret sig meget siden H.C. Andersen og Bournonville frekventerede Nyhavn for over 200 år siden.

Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver der sat borde udenfor ved kajen, og du kan nyde retterne under parasollerne i det summende Nyhavn.

Indenfor mødes du af en stilren og hyggelig restaurant med lyseblå vægge og lyst interiør, der gør restauranten indbydende. De store vinduer med udsigt over Nyhavn skaber et smukt lysindfald. og giver mulighed for at observere kajens mylder og hygge.

The food
Du kan besøge Leonore Christine hele dagen, da der både serveres lækker brunch, frokost og middag.

Til frokost serveres klassisk dansk smørrebrød som sild, lun leverpostej, laks, rejer eller en frokostplatte med husets specialiteter.

Aftenkortet har både fiske- og kødretter. Alt er tilberedt af de bedste råvarer, og er frisklavet efter klassiske opskrifter med et personligt præg. Prøv f.eks. de hvidvinsdampede blåmuslinger eller en lækker grillet Rib Eye bøf.

Others
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Facilities
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Danish, sandwiches (danish), steakhouse

Opening hours
Monday to Thursday: closed
Friday to Sunday: 10:00 - 24:00

Price range
Starters: 80 - 140 Kr.
Main course: 145 - 210 Kr.
Dessert: 75 - 120 Kr.

Seatings
40 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Første gang jeg benytter R2N og det virker perfekt. Tak." Sven (København K)

"Det er dejligt nemt at bestille, og det fungerer. Giver mulighed for at komme ud og spise nogle..." Lillian Hansen (København K)

"Dejligt koncept! I sikrer så absolut at man tager oftere ud og spiser end man ellers ville have..." Else Fergo (Frederiksberg C)