en-GB
1701520956240
https://www.r2n.dk/
Leonore Christine København K

Leonore Christine ligger i hjertet af København på det hyggelige Nyhavn. Nyd dagen i charmerende omgivelser enten i deres gårdhave, på kajen eller indenfor. Prøv deres frokostplatte eller en af de lækre burgere.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Leonore Christine ligger i det hyggelige Nyhavn, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater. Herfra er du også i gåafstand til Strøget, Amalienborg Slot og Rosenborg Slot.

Address: Nyhavn 9, 1051 København K

Atmosphere
Nyd et velsmagende måltid på Leonore Christine's hyggelige restaurant, hvor du både kan sidde inde og ude.

Gårdhaven omkranses af gamle husfacader med rødt bindingsværk og gulkalket murværk. Ikke meget har ændret sig siden H.C. Andersen og Bournonville frekventerede Nyhavn for over 200 år siden.

Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver der sat borde udenfor ved kajen, så du kan nyde retterne under parasollerne i det summende Nyhavn.

Indenfor mødes du af en stilren og hyggelig restaurant med lyseblå vægge og lyst interiør, der gør restauranten indbydende. De store vinduer med udsigt over Nyhavn skaber et smukt lysindfald. og giver mulighed for at observere kajens mylder og hygge.

The food
Du kan besøge Leonore Christine hele dagen, da der både serveres lækker brunch, frokost og middag.

Menukortet byder på klassisk dansk smørrebrød som fx. stjerneskud, fiskefilet og hønsesalat. Udover smørrebrød er der et godt udvalg af burgere samt et par varme retter, som varierer afhængig af sæsonen.

Others
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Danish, sandwiches (danish)

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 24:00

Price range
Starters: 70 - 85 Kr.
Main course: 100 - 250 Kr.
Dessert: 110 Kr.

Seatings
40 inside / 30 outside

Map


- Christmas menu -

Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Alt fungerede ifht R2N konceptet - vi behøvede ikke selv gøre opmærksom på, at vi havde bestilt..." Lulu Nørregaard (Hvidovre)

"Meget nemt at bestille inde på deres hjemmeside og meget hurtig tilbagemelding, alt ok." Grethe Kristensen (Hellerup)

"Super nemt og godt koncept, som betyder, at vi spiser mere ude end vi ellers ville." Marianne (København S)