en-GB
1721413412473
https://www.r2n.dk/
Limone Piazza København K

Hos Limone Piazza får du en ægte italiensk kulinarisk oplevelse i deres hyggelige restaurant, centralt beliggende på det charmerende Gråbrødretorv.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best atmosphere.
In 2021 Limone Piazza got 5.50 out of 6 stars.
Best taste experience on R2N.
In 2019 Limone Piazza got 5.17 out of 6 stars.
Location
Limone Piazza ligger på Gråbrødretorv i det gamle København. Her finder I byens hyggeligste torv med god stemning og central beliggenhed tæt på Tivoli, Strøget og Kongens Nytorv. Torvet er kendt for dets farverige facader og charmerende brosten.

Address: Kejsergade 2, 1155 København K

Atmosphere
Hos Limone Piazza kan du nyde et italiensk måltid i hyggelige omgivelser, hvor der er kælet for enhver detalje, både stor som lille. Møblerne i det mørke træ, står fint dækket med hvide duge og stearinlys, hvilket danner rammerne for et hyggeligt måltid.
Om sommeren kan du nyde den lækre mad udenfor på torvet, hvor der er massere plads.

Udover hyggelige og rolige omgivelser, vil du ved et besøg blive mødt af et personale der gør sit for, at du får en oplevelse i særklasse. Deres høje serviceniveau bliver rost meget i anmeldelserne på R2N.

The food
Et besøg hos Limone Piazza tager dig ud på en rejse i det italienske køkken, hvor du gennem deres respekt for italiensk madkultur og håndværk tydeligt kan smage Italien i hver bid.

Deres menukort sammensættes nøje med retter, der fremhæver de italienske smage. Du kan vælge mellem retterne på deres ala carte menu, der præges af klassikere som f.eks. antipasti og carpaccio samt pasta, kød og fiskeretter. Børn under 12 kan få serveret en hvilken som helst ret i halv portion og selvfølgelig til halv pris.

Som aperitive kan du vælge mellem deres smagsfulde drinks, eller til at komplimentere den velsmagende middag kan du bestille et glas vin fra deres nøje udvalgte vinkort.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Handicapped accessible
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Italian, mediterranean

Opening hours
Monday to Thursday: 17:00 - 22:00
Friday to Saturday: 17:00 - 23:00
Sunday: 17:00 - 22:00

Price range
Starters: 89 - 159 Kr.
Main course: 159 - 299 Kr.
Dessert: 109 - 139 Kr.
Menu: 499 Kr.

Seatings
40 inside / 70 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Et godt koncept. Både fordi der er et godt udvalg af forskellige restauranter - vi kommer fra..." Diana Merlung (Klemensker)

"En rigtig god koncept, som jeg vil bruge ofte nå jeg skal ude og spise." Louise (København V)

"Framragende koncept - som virker" Steen (Birkerød)