en-GB
1660885894768
https://www.r2n.dk/
Little Brother København K

Forkæl dig selv med sprøde pizzaer og lækre cocktails hos Little Brother i København. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Little Brother ligger på Nørre Farimagsgade, tæt på Søerne, Botanisk Have og Rosenborg Slot. Ikke langt herfra finder du også Nørreport Station og Strøget.

Address: Nørre Farimagsgade 57, 1364 København K

Atmosphere
Hos Little Brother bydes du varmt velkommen af det opmærksomme personale, der under hele dit besøg sørger for god betjening og godt humør.

Restauranten er indrettet i livlige farver, der skaber rammerne for en sjov og hyggelig aften. Når du træder indenfor mødes du af baren, hvor du kan starte aftenen med en lækker cocktail - du kan også slå dig ned i de farverige stofstole, og nyde et dejligt måltid.

På de varme sommerdage kan du nyde maden og udsigten over det travle byliv udenfor.

The food
Hos Little Brother serverer de velsmagende og sprøde pizzaer, bagt på samme måde som i Italien. Deres dygtige kokke sætter en stor ære i, at tilberede maden med de bedste råvarer samt lave anretninger, der samtidigt er en fryd for øjet.

Menukortet byder på italienske lækkerier både til frokost og aften. Du kan smage sandwich, antipasti og stenovnspizza ala Napoli style. Hvis du er lækkersulten, er det også muligt at nyde deres hjemmelavede desserter, herunder calzone med nutella og riccota eller en klassisk tiramisu.

Uanset hvad du vælger på menuen, er du garanteret at få en følelse og smagsoplevelse så god, at du ligeså godt kunne befinde dig på et lille pizzaria i Napolis gader.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Italian, Pizza

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Friday: 16:00 - 23:00
Saturday to Sunday: 12:00 - 23:00

Price range
Starters: 60 - 90 Kr.
Main course: 90 - 175 Kr.
Dessert: 85 - 140 Kr.

Seatings
25 inside / 16 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super koncept!" Lene Holm (Brønshøj)

"super at benytte R2N..!" Erling (Hvidovre)

"Dejligt og tak for rabat" Syter Kristensen (Svinninge)