en-GB
1653560072852
https://www.r2n.dk/
Mercante København K

Nyd velsmagende italienske fristelser og et godt glas vin, i charmerende sydlandske omgivelser, hos Mercante i indre København. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
I hjertet af København, finder du den italienske perle Mercante. Her er du både tæt på det hyggelige Gråbrødretorv samt Strøget. Det oplagte valg, hvis du er ude og udforske Københavns smukke gader.

Address: Valkendorfsgade 34, 1151 København K

Atmosphere
Hos Mercante bydes du indenfor til murstensvægge i flotte lyse farver, som brydes af mørke træbjælker. De smukke grønne oliventræer, er med til at skabe den sydlandske stemning, der præger de charmerende omgivelser. I sommermånederne kan du nyde maden på deres hyggelige fortovsservering.

Mercantes personale yder fremragende service, og sørger for, at du går fra restauranten med en lyst til at komme tilbage.

The food
Mercante serverer vidunderlig italiensk mad. Navnet "Mercante" betyder "lokal købmand", hvilket refererer til stedets fokus på kvalitetsråvarer. Restaurantens kokke sætter en stor ære i, kun at servere mad af bedste kvalitet - derfor kæles der altid lidt ekstra for hver ret, før den serveres.

Menukortet byder på traditionelle italienske fristelser. Som en del af deres antipasti, serveres en række delikatesser som oste, salami og prosciutto. Til hovedret kan du frit vælge mellem velsmagende pasta, fisk og kød.

Mercante tilbyder to forskellige 3-retters menuer, sammensat af deres favoritretter.

Others
På Facebook skriver Mercantes gæster: "Super gourmet oplevelse med hyggelig stemning og meget nærværende betjening" og "VIRKELIG lækker mad - serveret med Italiensk charme".

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Seats outside
Cuisine
Gourmet, italian

Opening hours
Monday to Saturday: 11:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 65 - 179 Kr.
Main course: 145 - 289 Kr.
Dessert: 65 - 125 Kr.
Menu: 399 - 445 Kr.

Seatings
80 inside / 12 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Skøn ny oplevelse :D" Signe M (København Ø)

"Fungerer super godt, har lært flere restauranter at kende gennem R2N også hvor venner har booket..." Ulla (København V)

"En rigtig god ide, som vi meget gerne benytter." Torben Willads Jensen (København K)