en-GB
1632430992042
https://www.r2n.dk/
Mint by India Royale København V

Træd indenfor i de moderne lokaler hos Mind By India Royale, som befinder sig centralt i København. Her tilberedes maden på kokkens egne hemmelige opskrifter med en passion for indiske krydderier. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Mint by India Royale ligger i starten af Vesterbrogade, og pladseringen er ideel, hvis man fx skal i Tivoli, Det Ny Teater eller en af de mange andre attraktioner i området. Hovedbanegården ligger blot 5 min. væk til fods og bus 6a kører lige forbi restauranten.

Address: Vesterbrogade 39, 1620 København V

Atmosphere
Hos Mint By India bydes du velkommen indenfor i en moderne indisk restaurant, hvor man stadigvæk har bevaret hyggen og en afslappet stemning.

Restauranten er smukt indrettet med en blanding af klinker og stilfulde dekorationer af træ samt flotte moderne træmøbler. Der er valgt varme hyggelige farver til vægge og lofter, og lokalerne er opdelt med lange gardiner, som gør det muligt at skabe en intim stemning, selvom restauranten har mange siddepladser. I de varme sommermåneder dækker restauranten også op udenfor, så du kan nyde dit måltid i solens stråler.

I restaurantens stilfulde bar kan du nyde en lækker cocktail - enten som en start eller afslutning på et velsmagende måltid.

The food
Hos Mint by India Royale serveres de tradtionelle indiske retter tilberedt på de bedste råvarer. I køkkenet er der udelukkende indiske kokke, som kender de hemmelige indiske opskrifter. Maden tilberedes altid fra bunden, for at fremhæve de indiske krydderier på den bedste måde.

Deres menukort har et stort udvalg af retter - både de velkendte klassiskere og nyere interessante anretninger kan findes på menuen. Prøv f.eks. deres India Royala med kylling eller lam, som er lavet på kokkens egen opskrift. Til dessert kan I forkæle jer selv med indiske delikatesser, som blandt andet Kulfi eller Gulab Jamun.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Indian, middle Eastern, vegetarian

Opening hours
Monday to Thursday: 16:00 - 22:00
Friday to Sunday: 12:00 - 22:00

Price range
Starters: 20 - 119 Kr.
Main course: 110 - 139 Kr.
Dessert: 49 Kr.

Seatings
100 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Elsker R2N, bruger den altid når jeg skal ud og spise, smadder godt koncept!!!" Mette (København S)

"Fungerede perfekt.. stor ros" Jan (Bjæverskov)

"Ikke sidste gang vi benytter os af konceptet..." Britt Moss (København K)