en-GB
1685264242162
https://www.r2n.dk/
Morsel Bao Frb. Frederiksberg

Hos Morsel Bao, som betyder "en lille delikat bid", kan du nyde de velsmagende asiatiske delikatesser. Deres fusionerede asiatiske køkken byder blandt andet på de populære Bao i flere varianter.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Morsel Bao ligger på Frederiksberg, hvorfra du er tæt på både Aksel Møllers Have Metro og cirka 10 min. fra Frederiksberg Centret.

Address: Godthåbsvej 48, 2000 Frederiksberg

Atmosphere
Indenfor i den hyggelige restaurant, Morsel Bao, har de udnytte det mindre lokale godt. Restauranten skaber en intim og afslappende stemning. Langs væggen har man indrettet siddepladser med små træborde og rundt om i lokalet kan man sætte sig til rette ved højbordende.

På væggene hænger hylder med små planter og farverige plakater. De store vinduer giver rummet et hyggeligt lysindfald og gør det muligt at følge med i byens mylder. De tilbyder desuden nogle få siddepladser udenfor, hvor du i sommermånederne kan nyde de lækre retter i solens stråler.

The food
Morsel Bao åbnede sine døre første gang i efteråret 2019. De er en trendy fusionsrestaurant, der især har fokus på hjemmelavet asiatisk mad. Menukortets omdrejningspunkt er 'Bao', som bedst kan beskrives som en asiatisk version af en burger. Bao stammer fra Fujian i Kina og er senere blevet forbedret og populariseret i Taiwain.

I køkkenet er de både kreative og eventyrlystne, hvilket kan ses på menuen. Udover Bao finder du lækre gyoza og forskellige varianter af ricebowls. Navnet "Morsel" betyder på engelsk "en lille delikat bid", hvilket netop er hvad du får serveret hér. Der serveres desuden både vegetariske og veganske alternativer.

Others
Er der udsolgt? Så har Morsel Bao også en afdeling på Østerbro, som sætter sine ledige borde på R2N.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Asian

Opening hours
Monday to Thursday: 12:00 - 21:00
Friday to Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 21:00

Price range
Starters: 48 - 68 Kr.
Main course: 55 - 128 Kr.
Dessert: 40 Kr.

Seatings
20 inside / 6 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeres koncept fungerer bare. Vi har nu prøvet en del af jeres restauranter og er rigtig glade for..." Anette Lykke (Slangerup)

"Vi er meget tilfredse med at bestille gennem jer!" Steen Herbild (Horsens)

"Jeg er stadig fan. I giver mig altid inspiration til at prøve noget nyt, som jeg ikke lige ellers..." Kristina (Hvidovre)