en-GB
1632521202357
https://www.r2n.dk/
Mudan Frederiksberg

Hvis du skal have kinesisk mad på Frederiksbergs, så er Mudan stedet! Her serveres traditionel kinesisk mad inspireret af b.la. Beijing. Her er noget for enhver, der ønsker en kinesisk spiseoplevelse. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Mudan ligger på Frederiksberg i gå-afstand fra Flintholm Station. Det er derfor let at komme til restauranten med offentlig transport, da der både kører busser, toge og metro lige i nærheden. Der er parkering på gaden og et parkeringsanlæg lige ved siden af restauranten.

Address: Dirch Passers Allé 30-32, 2000 Frederiksberg

Atmosphere
Mudan ligger i en relativt ny bygning, som man har indrettet i kinesisk stil med mørkt interiør. Restaurantens store glasfacade giver et flot lysindfald i rummet, samt giver det mulighed for at observere gadens mylder.

Stemningen i restauranten er afslappet og betjeningen er altid venlig, imødekommende og hjælpsom. Uanset om du kommer på en romantisk middag eller en hyggelig aften med venner og familie, så bliver du taget godt imod.

The food
Hos Mudan er menuen inspireret af de bedste og mest klassiske retter fra Kina. Der er blandt andet hentet inspiration fra Beijing, Sichuan, Hangzhou og det nordøstlige Kina. Der er noget for alle, der ønsker en autentisk kinesisk spiseoplevelse.

På menukortet finder du blandt andet forårsruller, dybstegte rejer, Wonton suppe og Peking and. Retterne består af både kylling, lam, oksekød, skaldyr og fisk. Der er desuden et stort udvalg af vegetariske retter lavet enten med tofu eller grøntsager. Til dessert kan du prøve deres dybstegte banan eller ananas med is - dét er en rigtig asiatisk delikatesse!

Others
Restaurant Mudan bliver blandt R2N brugere rost for at være "Ægte kinesisk" og for at levere "Fremragende mad og god service". Hvis du har lyst til kinesisk mad, så er Mudan altså det perfekte valg!

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Internet
  • Handicapped accessible
  • Toddlers fit
Cuisine
Chinese, asian, vegetarian

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Friday: 11:30 - 21:30
Saturday to Sunday: 13:00 - 21:30

Price range
Starters: 38 - 88 Kr.
Main course: 58 - 498 Kr.
Dessert: 52 - 62 Kr.

Seatings
60 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super app. Første gang vi brugte den, men bestemt ikke sidste." Karin (København N)

"Godt koncept" Susanne (Kastrup)

"Fine tilbud hos gode restauranter." Klaus (København N)