en-GB
1574013733232
https://www.r2n.dk/
Nachos (Vesterbrogade) Vesterbro

Nachos ligger et stenkast fra Rådhuspladsen og tilbyder moderne mexikansk mad til meget rimelige priser. Der er noget for enhver smag og alt er hjemmelavet! Reserver med R2N og få rabat på både mad og drikke.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Nachos ligger i Industriens Hus lige mellem Rådhuspladsen og Tivoli, hvilket gør beliggenheden optimal uanset hvad man skal i indre København.

Address: Vesterbrogade 1P, 1620 København V

Atmosphere
Nachos startede i 2013, og siden har de leveret krydrede og farverige restaurantoplevelser til deres gæster. Restauranten er indrettet med fest og farver, og personalet går op i at deres gæster skal have et hyggeligt og gerne også festligt måltid i en indbydende og livlig atmosfære.

The food
Friskhed, kvalitet, fantasi og frem for alt smagsoplevelsen er i fokus hos Nachos, der kombinerer mexicanske traditioner med nordisk friskhed og innovation. Menukortet byder på et godt udvalg af retter tilberedt med kulinariske teknikker fra det moderne mexicanske køkken. Alt er hjemmelavet, og der er uden tvivl noget for enhver smag, uanset om man er til bøf, burittos, enchiladas, burgers, fisk eller kylling. Der er også børneretter til de mindste.
Man kan også vælge at gå ombord i Nachos' 'Luksus Buffet' og smage lidt af det hele - det kan klart anbefales :)

Facilities
  • Children's menu
  • Bar
Cuisine
Mexican, steakhouse

Opening hours
Monday to Friday: 10:00 - 22:00
Saturday to Sunday: 10:00 - 23:00

Price range
Starters: 49 - 89 Kr.
Main course: 79 - 189 Kr.
Dessert: 59 - 79 Kr.

Seatings
80 inside / 0 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeg bliver gladere og lgadere for konceptet, da der også er helt aktuelle anmeldelser så man..." Søren Carlsen (København Ø)

"Systemet fungerede perfekt. Det var 1. gang vi prøvede det. Men bestemt ikke sidste." Elin (København V)

"Nu beder mine venner mig om at booke en restaurant, når vi går ud, fordi det altid er godt gennem..." Line (København V)