en-GB
1624203529654
https://www.r2n.dk/
Nino e Franco København N

Hos Nino e Franco på Nørrebro kan du opleve autentisk italiensk stemning og nyde de bedste italienske klassikere. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Nino e Franco ligger på Blegdamsvej, hvilket de har gjort i de sidste 30 år. Restauranten ligger nærmest med fællesbarken i baghaven, og også med kort afstand til sortedams sø og Botaniske have.

Address: Blegdamsvej 36, 2200 København N

Atmosphere
Når man træder indenfor i restauranten, er det som at tage en tur til Italien. De gør hvad de kan, for at give deres gæster en lille pause fra hverdagen, i hyggelige rammer. Man vil som gæst opleve en opmærksom og personlig betjening.

The food
De er kendt for deres brede udvalg af italienske pizza, pasta og kødretter. På deres menukort finder man alle de italienske klassikere som fx. Vitello Tonnato, Carpaccio, Saltimbocca, Panna Cotta og meget mere.

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
Italian

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Thursday: 16:00 - 22:00
Friday to Saturday: 16:00 - 23:00
Sunday: 16:00 - 22:00

Price range
Starters: 45 - 115 Kr.
Main course: 79 - 299 Kr.
Dessert: 59 - 79 Kr.

Seatings
70 inside / 10 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Første og IKKE sidste gang jeg benytter jer." Jeanette Christou (Taastrup)

"Dejligt at kunne finde restaurant med rabat, når man pludselig finder ud af at man skal ha lækker..." Jeanette Christou (Taastrup)

"Fungerer super godt, har lært flere restauranter at kende gennem R2N også hvor venner har booket..." Ulla (København V)