en-GB
1620329192106
https://www.r2n.dk/
Nori Bar Aarhus

Hvad med at kombinere sushi og cocktails? Hvis du tænker "ja tak", så er Nori Bar i det centrale Aarhus lige et sted for dig. Bestil via R2N og få rabat på både mad og drikke.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Nori Bar ligger i Skt. Clemens Stræde - lige mellem åen og Store Torv centralt i Aarhus.

Address: Sankt Clemens Stræde 7, 8000 Aarhus C

Atmosphere
Hér er tale om en stilren og hyggelig restaurant med plads til ca. 50 gæster inde og yderligere 25 pladser ude i den hyggeligt gårdhave.
Atmosfæren er afslappet og ejer Zhenbin Lin er tit på gulvet for at tage sig godt af gæsterne.
Nori Bar adskiller sig fra Aarhus' øvrige sushi-steder ved også at tilbyde et stort udvalg af lækre cocktails, som tilberedes med øje for detaljen så nydelsen er optimal.

The food
Køkkenet har over 10 års erfaring med at tilberede lækker sushi, og det kan mærkes. Her er fokus på kvalitet og gode råvarer. Restauranten har en all-you-can-eat menu, hvor man vælger, hvad man har lyst til på en tablet udleveret af tjeneren, hvorefter det med det samme tilberedes i køkkenet, og man får hel frisk sushi ind på bordet. Desuden kan man naturligvis vælge a la carte blandt en masse lækre ruller, sticks, nigiri og meget mere.

Others
Har du bestilt all-you-can-eat og levner mere end 3 stykker sushi pålægges en merpris på 10 kr. pr. stk. (for at minimere madspild).

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Seats outside
Cuisine
Sushi, Cocktailbar, all-you-can-eat

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 23:00

Price range
Menu: 228 - 258 Kr.

Seatings
50 inside / 25 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"1000 tak for den personlige sms sikring af et r2n bord, på trods af restaurantens forvirring..." Camilla Baird (Hellerup)

"Dejligt koncept, der giver en udfordringer til at sprige ud i nye valg af restuationsbesøg." Gitte Jandoria (København K)

"Super god app, og lige til at gå til." Lotte (Frederiksberg)