en-GB
1624204737405
https://www.r2n.dk/
Arti'Kok Hvidovre

Restaurant Arti'Kok i Hvidovre tilbyder gourmetoplevelsen til en pris, hvor alle kan være med. Menuerne skifter jævnligt og vinen, der er særlig udvalgt, repræsenterer det meste af verden. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Arti'kok er en lille gourmetperle i Hvidovre, kun 10 minutter fra byen. S-toget går lige til døren, hvilket er en fordel, hvis man vil nyde deres lækre vin til maden.

Address: Hvidovrevej 92, 2650 Hvidovre

Atmosphere
Arti'Kok fremstår som en moderne, lys og indbydende restaurant. De går op i at yde en personlig og professionel service, hvor det vigtigste er, at deres gæster får en helhedsoplevlese, som de ønsker at komme tilbage efter.

The food
Restauranten er stolte af at servere mad, der er lavet af friske råvarer og fra bunden. De er tilhængere af at gøre det enkelt, men med stor omhu for hver enkelt ingrediens.

De lader sig inspirere af hele verdenen – både Asien, Italien og Frankrig, og af forskellige tids-typiske danske retter, som ”mormor”-køkken, 80’er klassikere og det nye danske køkken.

Arti'Kok gør det muligt at få en ægte gourmetoplevelse til en pris, der er til at betale!

Others
Restauranten gør sig stor umage med at matche deres menuer med spændende vine fra hele verdenen. De skifter vinmenu hver måned, men deres faste drikkevare-kort indeholder også omhyggelig udvalgte vine og spiritusser til rimelige priser. Det er også muligt at bestille fra deres ”Kælder-kort” med lidt mere eksklusive vine i begrænset antal.

De har et lille velkomstdrink og cocktail kort, og skifter ofte deres special-øl ud, så spørg tjeneren om, hvad der er tilgængeligt.

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
French, gourmet, italian

Opening hours
Monday to Saturday: 17:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 325 - 640 Kr.

Seatings
50 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"smart med app og hurtig bekræftende sms." Betina (Næstved)

"Altid en fornøjelse at benytte r2n. Bruger jer næsten altid." Mette (København S)

"Fantastisk app" Birthe Monrad (København K)