en-GB
1624204010796
https://www.r2n.dk/
Bonjour Vietnam København V

Bonjour Vietnam på Vesterbro er ikke bare et smukt spisested, men også stedet hvor man kan nyde rigelige portioner af Vietnams skønne og friske køkken. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Info Ved reservation før kl. 19.30 har man som udgangspunkt sit bord i 1,5 time - dog kommer maden hurtigt. Ved reservation fra kl. 19.30 har man bordet, så længe man ønsker.
Location
Bonjour Vietnam ligger på Vesterbro, lige ved siden af det Ny Teater. Efter kl.18 er der gratis parkering i hele Teaterarkaden indtil kl. 07.00 næste dag.

Address: Vesterbrogade 44, 1620 København V

Atmosphere
Bonjour Vietnam drives af et dansk-vietnamesisk ægtepar, og i det store rum med glasrude mod køkkenregionen kan man følge med i, hvordan den vietnamesiske del af ejerskabet på en systematisk og legende let måde fremtryller velsmagende gedigen mad.

Restauranten er indrettet med smukke vietnamesiske kunsthåndværks genstande i form af fade, lamper, vaser og skåle.

The food
Hér kan man nyde rigelige portioner af Vietnams anderledes, skønne og friske køkken til priser, som alle kan være med på.

Hvis man er vild med kød, er det et 'must' at man prøver deres specialitet 'Bò né'. Bò né er en vietnamesisk steak, der bliver serveret i en støbejernstallerken med et spejlæg og en skøn blanding af krydderurter og grønt.

Others
Bonjour Vietnam har i 2017 vundet en 'World Luxury Restaurant Award', hvor de blev bedømt til at være 'Den Bedste Vietnamesiske Restaurant i Europa'.

Vær opmærksom på, at dette generelt er en travl restaurant - især hvis man reserverer mellem kl. 18 og 19, og når der er forestillinger i teateret.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Asian, fish and shellfish, vietnamese

Opening hours
Monday to Sunday: 16:00 - 23:00

Price range
Starters: 89 - 95 Kr.
Main course: 139 - 179 Kr.
Dessert: 65 Kr.
Menu: 249 - 299 Kr.

Seatings
75 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Har netop fået øjnene op for r2n, det er både godt at man får rabat, men det er lige så godt..." Line Nørregaard (København S)

"Supergodt koncept som I har søsat Mvh. Claus Kortzau" Claus Kortzau (Frederiksberg)

"Fantastisk koncept. Er allerede ambassadør for jerers side. Mvh Bo" Bo (Hellerup)