en-GB
1639013832311
https://www.r2n.dk/
Empire Copenhagen København S

Hos Empire Copenhagen på Amager får du en helt særlig smagsoplevelse i hyggelige omgivelser. Prøv deres kød "On the Stone" eller deres populære "Empire Burger". Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Empire Copenhagen ligger på Amagerbrogade i et hyggeligt hus.
Her er du ikke langt fra Indre By i København, hvis du vil udforske Københavns smukke gader i forbindelse med dit besøg.

Address: Amagerbrogade 215, 2300 København S

Atmosphere
Empire Copenhagen er for nylig flyttet til Amager, hvor de har overtaget nogle charmerende lokaler i en af de bydele, der har udviklet sig mest de seneste år. Atmosfæren i restauranten er uformel og der er plads til både den store familie, firma-festen og en romantisk middag for to.

Ambitionen er at skabe et miljø, hvor spisning bliver en oplevelse med hensyn til både den visuelle og kulinariske service.

I de varme måneder, når solen sniger sig frem, kan man nyde sin mad i den dejlige gårdhave. hvor de har ca. 30 siddepladser.
Indenfor mødes du af den hyggelige indretning med rødbrune murstensvægge, sorte lædersofaer og mørke træborde.

The food
Køkkenet hos Empire Copenhagen finder sin inspiration på flere forskellige kontinenter. På menukortet finder du derfor både sliders med bøf og løg, eksotisk libanesisk Tabouleh-salat, asiatiske sprøde wontons og bao buns samt det bedste kød fra forskellige verdensdele.

Noget af det folk taler om, når de har besøgt Empire Copenhagen er deres bøffer, som servers ‘On The Stone’ - en varmesten der kommer på bordet, så du kan stege dit kød færdigt. Desuden er husets burger 'Empire Burger' og den hemmelige hjemmelavede burgerdressing et populært valg. Der serveres også et udvalg af vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer.

Others
Empire Copenhagen har også en bar, som mixer lækre cocktails. De er kølige og funky med respekt for gamle dyder. Nyd en cocktail, som den perfekte start på middagen.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Asian, café, steakhouse

Opening hours
Monday to Saturday: 17:00 - 23:00
Sunday: 17:00 - 22:00

Price range
Starters: 45 - 55 Kr.
Main course: 115 - 375 Kr.
Dessert: 45 - 75 Kr.

Seatings
50 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeres koncept virkede til punkt og prikke!" Helle (Brønshøj)

"Det her er da bare den fedeste succes længe. Ælsker R2N, det gør at man kan gå ud og spise..." Mette (København S)

"Keep up the good work! :-) Fik igen prøvet en ny restaurant, og igen med succes. Tak!" Kristina (Hvidovre)