en-GB
1639014677497
https://www.r2n.dk/
Floras Steakhouse København V

Hos Floras Steakhouse på Vesterbro kan du både invitere kæresten, vennerne eller familien med til saftige bøffer i stilrene og jordnære omgivelser. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best steakhouse on R2N.
In 2020 Floras Steakhouse got 5.31 out of 6 stars.
Location
Du finder Floras Steakhouse i hjertet af København, lige i starten af Vesterbrogade. Restaurantens placering gør den til det oplagte besøg i forbindelse med en tur i Tivoli, Det Ny Teater eller Strøget.

Address: Vesterbrogade 16, 1620 København V

Atmosphere
Hos Floras Steakhouse kan du trygt læne dig tilbage, glemme den travle hverdag og forkæle dig selv og dine nærmeste med en lækker middag i den uformelle stemning.

Indretningen er præget af jordnære og afdæmpede farver, der sætter rammerne for både hyggeaftener, forretningsmøder og familiearrangementer. Langs med væggen har man indrettet med stilrene rødbrune lædersofaer, der smukt komplimenterer de lyse træborde og mørke stole.

Restauranten har desuden lidt siddepladser udenfor, så du kan nyde maden under solens stråler i sommermånederne.

The food
Floras Steakhouse er et klassisk steakhouse. Som noget helt særligt kan du hos Floras selv bestemme bøffens størrelse, udskæring samt hvilket tilbehør du ønsker til din hovedret.

På menukortet kan du vælge imellem en række lækre forretter, som f.eks. tigerrejer og rejecocktail. Til hovedret har du et stort udvalg af saftige bøffer, kylling, fisk og pastaretter.

Hvis du synes det er svært at vælge, så har restauranten sammensat en 2- og 3 retters menu ud fra deres favorit-retter, som du kan nyde.

Facilities
  • Handicapped accessible
  • Seats outside
Cuisine
Fish and shellfish, steakhouse, grill

Opening hours
Monday to Thursday: 12:00 - 22:00
Friday to Saturday: 12:00 - 22:30
Sunday: 12:00 - 22:00

Price range
Starters: 85 - 95 Kr.
Main course: 159 - 415 Kr.
Dessert: 69 Kr.
Menu: 295 - 345 Kr.

Seatings
100 inside / 8 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Nu beder mine venner mig om at booke en restaurant, når vi går ud, fordi det altid er godt gennem..." Line (København V)

"Tak for jer! Oplever varianter i byen, som vi ellers ikke ville opleve! Og rabat er jo altid et..." Jeanne (København V)

"Super fed app." Susan (Lyngby)