en-GB
1632431475019
https://www.r2n.dk/
Hyttefadet København K

Hos Restaurant Hyttefadet i hjertet af Nyhavn kan du nyde de klassiske danske retter i hyggelige og velbevarede lokaler, hvor historierne og stemningen fra det "gamle" Nyhavn tydeligt kan ses og mærkes. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Hyttefadet ligger i hjertet af Nyhavn med udsigt til den livlige havnekaj. Restauranten har den perfekte placering centralt i København, da du er tæt på både Kongens Nytorv og Strøget.

Address: Nyhavn 25, 1051 København K

Atmosphere
I den gamle bygning fra 1742 bydes du indenfor hos Hyttefadet, der har sat en stor ære i at værne om det "gamle" Nyhavn og dets atmosfære. Hér er du garanteret en hyggelig stemning i et velbevaret hus, hvor historien tydeligt kan mærkes.

Har man først oplevet atmosfæren i Hyttefadet, kan man ikke lade være med at vende tilbage. Derfor hedder stedet: Hyttefadet - er man først kommet ind, kommer man aldrig ud igen!

Restauranten har både siddepladser inde og udenfor på kajen. På udendørsserveringen har restauranten lavet en mindre bar, hvor man på de varme sommerdage kan nyde en kold øl eller en drink. På de koldere dage kan du nyde mylderet i Nyhavn med et tæppe og en varm kop kaffe.

The food
Hyttefadet er en traditionel dansk restaurant, hvor der serveres klassiske danske retter når de er allerbedst. Du kan besøge Hyttefadet hele dagen til både morgenmad, frokost og aftensmad. Her er du garanteret gedigne måltider til gode priser i hyggelige omgivelser.

Her serveres alt fra dansk brunch og friskbagt brød med pålæg til klassiske højtbelagte smørrebrød og hakkebøffer. Alle retter tilberedes på lækre råvarer i høj kvalitet. Der tilbydes et stort udvalg af danske traditionelle retter på deres menukort. I aftentimerne kan du også sammensætte din egen 2 eller 3 retters menu ud fra et udvalg på menukortet.

Others
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Facilities
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Danish, sandwiches (danish), Cocktailbar

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 79 - 149 Kr.
Main course: 139 - 179 Kr.
Dessert: 79 Kr.
Menu: 189 - 239 Kr.

Seatings
30 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super koncept. Dejligt at kunne gå ud og nyde både mad og vin på en ordentlig restaurant, uden..." Anna (København K)

"Super smart og nemt og hurtigt" Piet Burmester (København V)

"Super koncept!" Lene Holm (Brønshøj)