en-GB
1656628327562
https://www.r2n.dk/
Maharaja Østerbro København Ø

Hos Maharaja på Østerbro serveres autentiske indiske specialiter til enhver smag, hvor du selv er herre over madens styrke. Her finder du indisk mad og hyggelig atmosfære når den er bedst. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Den hyggelige og autentiske indiske restaurant på Strandboulevarden i hjertet af Østerbro, er i kort afstand til både Østre gasværk, Krudttønden og Fælledparken.

Address: Strandboulevarden 67, 2100 København Ø

Atmosphere
Hos Maharaja Østerbro lægges der stor vægt på den gode kombination mellem nordisk elegance og det klassiske fra Indien. Restaurantens motto "Be Unique", afspejles ikke blot i de gode smagsoplevelser, men også gennem betjeningen og personalets høje serviceniveau.

The food
Hos Maharaja på Østerbro bliver der serveret mad af høj kvalitet, hvor de indiske madtraditioner med smag og krydderier er i højsædet.

Uanset om du er til stærke eller milde retter, kan du slå dig løs i de indiske specialiteter, da maden tilpasses hver gæsts individuelle behov og ønsker. Hvis du har svært ved at vælge mellem de mange forretter og hovedretter, kan du også prøve en af restaurantens sammensatte menuer.

Others
Maharaja er en favorit hos blandt andet Politiken, hvor de har fået 4 kokkehuer. De har desuden modtaget gode anmeldelser fra Sydsvensken og Berlingske Tidende, for deres velsmagende og autentiske indiske mad.

OBS! Husk at nævne for tjeneren, at I er fra R2N, når I skal betale. ;-)

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Indian, vegetarian

Opening hours
Monday to Sunday: 12:30 - 22:30

Price range
Starters: 55 - 75 Kr.
Main course: 129 - 169 Kr.
Dessert: 59 - 75 Kr.
Menu: 289 - 330 Kr.

Seatings
65 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Nemt at booke bord, vil gerne bruge jer en anden gang" Tina (København S)

"Har brugt R2N flere gange og kun en enkelt gang blevet skuffet. På grund af manglende reserverings..." StenElkjær Andersen (Holmegaard )

"smart med app og hurtig bekræftende sms." Betina (Næstved)