en-GB
1669515645807
https://www.r2n.dk/
Shezan Vesterbro

Forkæl dine smagsløg med pakistanske specialiteter hos Shezan på Vesterbro, og få en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best service level of R2N.
In 2021 Shezan got 5.70 out of 6 stars.
Location
Du finder Restaurant Shezan på hjørnet af Viktoriagade og Istedgade, centralt på Vesterbro. Ikke mere end 5 minutters gåtur derfra ligger både Det Ny Teater, Kødbyen og Hovedbanegården.

Address: Viktoriagade 22, 1655 København V

Atmosphere
Som den første pakistanske og indiske restaurant i Danmark, har restaurant Shezan forkælet sine gæster i over 40 år. Hos Shezan får du både gode madoplevelser samt en service der gør, at et besøg sjældent er nok. Netop derfor har restauranten mange stamgæster.

Indenfor har man indrettet restauranten i en autentisk stil, der skaber en hyggelig atmosfære. De hvide vægge står i en perfekt kontrast til de sorte læderstole og den røde løber på gulvet. Væggene prydes desuden af smukke indiske malerier og en døråbning formet som et palads.

The food
Restaurant Shezan forkæler dine smagssanser og giver dig en madoplevelse du sent vil glemme. Restaurantens kokke tilbereder maden efter gamle pakistanske traditioner og skikke. I det pakistanske køkken arbejdes der især med krydderier, og derfor er maden ofte ret stærk. Selvom maden ikke er tilpasset skandinaviske ganer, har du mulighed for at vælge mellem forskellige styrker.

På menuen finder du et bredt udvalg af lækre forretter, som f.eks. Papadam og Samosa. Til hovedret kan du vælge mellem et stort udvalg af retter lavet på enten lam, kylling, oksekød eller rejer. Her er det heller ikke en udfordring at være vegetar, da alle retter kan tilberedes uden kød/fisk.

Facilities
  • Vegetarian dishes
Cuisine
Indian, vegetarian, pakistani

Opening hours
Monday to Sunday: 12:00 - 23:00

Price range
Starters: 15 - 59 Kr.
Main course: 99 - 169 Kr.
Dessert: 30 - 50 Kr.

Seatings
60 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Det var første gang jeg bookede via R2N men bestemt ikke sidste gang." Line (København K)

"Tak for jer! Jeg benytter jer ofte og mine venner beder mig om at booke bord hos jer :-)" Line (København V)

"Thank you for the discount :) and for making it happen! Great app, love it!" Iulia (København V)