en-GB
1571363184272
https://www.r2n.dk/
Sachi Sushi Rødovre Rødovre

Frisklavet og velsmagende sushi med MSC certificering som skåner miljø og økosystem. Vælg mellem et stort udvalg af sushi, sticks og varme retter. Der er også all-you-can-eat! Book med R2N og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Sachi Sushi er placeret centralt i Rødovre, nemlig inde i centret. Man kan passende besøge restauranten i forbindelse med shopping eller før/efter et besøg i biografen.

Address: Rødovre Centrum 25, 2610 Rødovre

Atmosphere
Hos Sachi Sushi kan man trække sig tilbage fra travlheden i centret, eller man kan sidde ude i midten og følge med i det hele. Uanset hvor man sidder, så er man sikret god service og friskalvet sushi. Restauranten er indrettet i en fin japansk stil, med farver og billeder som afspejler den japanske kultur.

The food
Sachi Sushi går meget op i, at deres produkter er af høj kvalitet. De serverer blandt andet kun linefanget ubehandlet tun, som har MSC certificering, hvilket betyder at den fiskemetode der bliver brugt både er skånsom for bestanden og økosystemet.

Menukortet byder på både frisk sushi , rispapir-ruller, sticks og varme wok-retter.

Others
Sachi Sushi er en sushi-restaurant kæde med i alt fem afdelinger. De øvrige afdelinger ligger i København (2 stk.), Helsingør, og Taastrup.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Japanese, sushi

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 21:00

Price range
Menu: 129 - 269 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Nem at bruge, giver inspiration til hvor man kan spise, når man beslutter sig i sidste øjeblik" Linda Sorensen (Hvidovre)

"Første forsøg og absolut ikke sidste! Genialt koncept." Britta (København K)

"Det var første gang, vi prøvede r2n. Det vil vi uden tvivl gøre igen." Vibeke Haaber (København K)