en-GB
1574013516661
https://www.r2n.dk/
The South Indian (Herning) Herning

Prøv det sydindiske Chettinad-køkken og få en smagsoplevelse udover det sædvanelige. The South Indian leverer god smag i hyggelige oplevelser. Reserver med R2N og få rabat på hele regningen.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
The South Indian ligger på lige ved gågaden i det centrale Herning. Alt ligger i gå-afstand. Det tager eksempelvis kun 5 minutter at gå til biografen eller stationen.

Restauranten er del af en større kæde af i populære indiske spisesteder, der som noget unikt i Danmark fokuserer på det sydindiske Chettinad-køkken, som er anderledes fra det man typisk oplever, når man besøger en indisk restaurant.

Address: Østergade 34, 7400 Herning

Atmosphere
Restauranten er flot indrettet med klassiske træmøbler og stilrene dekorationer. Der er hvide duge og stearinlys på bordene, hvilket skaber en rar og hyggelig atmodfære. Restauranten fungerer godt til både en romantisk middag for 2 og en større familiemiddag eller lign.

Lokalerne er opdelt i flere rum, hvilket gør, at der er god plads mellem bordene.

Spørg personalet til råds, hvis du er ny i det sydindiske køkken.

The food
Chettinad-køkkenet fra Sydindien er kendt for at byde på Indiens mest varierede og smagfulde mad.
Kendetegnet er høj råvarekvalitet samt særlige krydderiopskrifter, som er overleveret gennem mange generationer.

Hér er ingen kunstige farvestoffer og alt laves fra bunden. Menukortet er desuden afmærket, så man kan se, hvilke retter, der er fx. veganske, glutenfri eller indeholder nødder.

Unikt for Chettinad-køkkenet er, at der ikke bruges mælkeprodukter i tilberedningen, og som alternativ til det velkendte Naan-brød serveres et sundere og mindre tungt alternativ, kaldet Dosa. Dejen til Dosa består af ris og linser, hvor Naan-brød består af hvedemel.

Others
The South Indian har som mål at højne den generelle kvalitet af indisk mad i Danmark. Det overordnede mål er at være blandt Danmarks bedste restauranter.

Facilities
  • Vegetarian dishes
Cuisine
Indian

Opening hours
Monday: closed
Tuesday: 17:00 - 21:00
Wednesday: 17:00 - 21:15
Thursday: 17:00 - 21:00
Friday to Sunday: 16:00 - 21:00

Price range
Starters: 37 - 54 Kr.
Main course: 107 - 139 Kr.
Dessert: 39 - 49 Kr.
Menu: 119 - 279 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeres koncept virkede perfekt. Find venligst nogle resturanger i Roskilde, Stenløse, Ølstykke..." Henrik Bostrup (Ølstykke)

"Nu beder mine venner mig om at booke en restaurant, når vi går ud, fordi det altid er godt gennem..." Line (København V)

"Super koncept. Nemt at benytte App'en." Pia (Lyngby)