en-GB
1679442082985
https://www.r2n.dk/
Sultan Palads Aarhus

Oplev Mellemøsten og Danmarks største indendørs grill centralt i Aarhus hos Sultan Palads. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Du finder Sultan Palads blot 5 minutters gang fra Aarhus Banegård og Bruuns Galleri. Restauranten ligger i bunden af en af de nybyggede ejendomme ved siden af Kødbyen.

Address: Frederiks plads 20, 8000 Aarhus

Atmosphere
Indretningen er moderne med varme farver og stilrent design. Læg mærke til de imponerende detaljer ved køkkenet, hvor restaurantens navn er indgraveret i grillen, og der er et flot køleskab, hvor kødet hænger, indtil det skal tilberedes. Restauranten har et fantastisk godt lysindfald fra de store vinduer og en stor udeservering til de lune måneder.

The food
Køkkenet hos Sultan Palads har Danmarks største indendørs grill og tilbereder den lækreste mellemøstlige mad bag de høje flammer. Se menukortet og lad dig friste med alt fra en eksotisk Tabule-salat til Sultans grill, hvor der serveres en kombination af kafta, kyllingeinderfilet og oksemørbrad samt grillede grøntsager. Har man lyst til en lækker burger med flammegrillet kød, er det også en mulighed og Sultans mørbradburger er et populært valg.

Others
Udpluk fra Trustpilot:
"Perfekt oplevelse. Vores første besøg og vi glæder os til at komme igen. Super dejlig mad, dejlig stemning og god betjening. Kan absolut anbefales."

Facilities
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Middle Eastern, grill

Opening hours
Monday to Thursday: 17:30 - 21:00
Friday: 17:30 - 22:00
Saturday: 16:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 79 Kr.
Main course: 185 - 285 Kr.
Dessert: 79 - 89 Kr.

Seatings
100 inside / 60 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Første gang jeg benyttede R2N og alt fungerede perfekt." Ole (Smørum)

"Supernemt og gode tilbud." (Kirke Hyllinge)

"Dejligt men den discount. Tak tak." Mercedes (København K)