en-GB
1701810297716
https://www.r2n.dk/
Susu Sushi og Nikkei København N

Hos Susu Sushi og Nikkei på Nørrebro får du en smagsoplevelse langt udover det sædvanlige. Restaurantens dygtige kokke er specialiserede i at tilberede mad fusioneret mellem sushi, sashimi og peruvianske råvarer.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Susu Sushi & Nikkei ligger på Nørrebro, tæt på Sankt Hans Torv og Søerne. Fra Nørrebrogade går der busser til og fra Københavns centrum.

Address: Møllegade 13, 2200 København N

Atmosphere
Hos Susu Sushi og Nikkei bydes du indenfor hos en autentisk indrettet restaurant. Restaurantens personale er særlig opmærksomme og sikrer at du får en god oplevelse. Restauranten har 40 siddepladser indenfor, samt 20 udenfor, så på en varm sommerdag kan du nyde den gode mad under solens stråler.

The food
I køkkenet hos Susu Sushi & Nikkei finder du den berømte peruvianske kok Javier Angeles Beron, der tilbereder en blanding af det japanske og peruvianske køkken.

Restauranten er specialiseret i at tilberede sushi og sashimi tilberedt med peruvianske råvarer og tilberedningsmetoder. Denne fusion skaber en sød symfoni mellem det japanske køkkens elegance og den peruvianske sans for krydret mad og friske noter.

Others
For lige over 100 år siden, satte japanske udvandrere sejl på skibet Saku Maru med kurs mod Peru, i håbet om et bedre liv. Peru har nu verdens femtestørste japanske minoritet, og har formået at tage de bedste japanske skikke og kulinariske traditioner til sig.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Internet
  • Seats outside
Cuisine
Japanese, sushi, peruvian

Opening hours
Monday to Sunday: closed

Price range
Starters: 30 - 89 Kr.
Main course: 98 - 265 Kr.
Dessert: 75 Kr.
Menu: 205 - 450 Kr.

Seatings
40 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"jeres koncept er perfekt" Kirstine (København V)

"Meget nemt at bestille inde på deres hjemmeside og meget hurtig tilbagemelding, alt ok." Grethe Kristensen (Hellerup)

"Hurtigt og effektiv" BjarneThejl (Birkerød)