en-GB
1632428832656
https://www.r2n.dk/
Svane Pub København Ø

Besøg Svane Pub, som er én af de få overlevende danske pubber. Her bliver du forkælet med en overdådig frokostbuffet fyldt med danske klassikere i hyggelige omgivelser. Book her og få rabat på hele regningen.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Svane Pub ligger lige rundt om hjørnet fra Svanemøllen station og blot et stenkast væk fra strandpromenaden, og er derfor et oplagt valg efter en gåtur langs vandet. Der er desuden ikke langt til hverken Tuborg Havn, Experimentariet og Shoppingcentret Waterfront.

Address: Strandvejen 10, 2100 København Ø

Atmosphere
Hos Svane Pub bydes du velkommen til en uformel dansk pub, hvor de små båse med lædersofaer, de fritlagte bjælker og den dæmpede belysning i de hyggelige lokaler giver en intim stemning, og lysten til at blive lidt længere.

Svane Pub har mange stamgæster, og når man møder ejeren Jan og kokken Michael forstår man virkelig hvorfor. Deres gode humør samt personlige og opmærksomme betjening gør dit besøg mindeværdigt. Det er et perfekt sted for en afslappende frokost med dine nærmeste.

The food
Svane Pub byder på traditionel dansk mad i pub stemning og hyggelige omgivelser. Her kan du nyde den lækre frokostbuffet fyldt med veltilberedte danske frokostfavoritter som blandt andet sild, laks, flæskesteg og diverse pålæg. Retterne på buffeten varierer, så du kan roligt vende tilbage gang på gang og smage på deres udvalg af lækre hjemmelavede retter.

Til at komplimenterer den fine frokostbuffet har Svane Pub et stort udvalg af nordisk øl og snaps. Har du brug for vejledning skal du blot spørge det venlige personale til råds.

Others
Hos Svane Pub har man serveret lækker dansk mad og langet øl over bardisken siden 1971. Det er én af de få overlevende danske pubber.

Facilities
  • Bar
Cuisine
Danish, lunch items, Pub

Opening hours
Monday: 12:00 - 14:00
Tuesday to Sunday: 12:00 - 17:00

Price range
Menu: 88 Kr.

Seatings
40 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Det var første gang jeg bookede via R2N men bestemt ikke sidste gang." Line (København K)

"Jeg skal huske, at bruge jer noget mere. Godt i har restauranter i flere prisklasser" Susanne Dyhr (Hellerup)

"Fedt koncept. Bruger det meget." Pia (Dyssegård)