en-GB
1635297858148
https://www.r2n.dk/
The Italian Corner København K

Hos The Italian Corner på Gråbrødretorv serveres sprøde stenovnspizzaer tilberedt på de bedste råvarer. Du er sikret en god smagsoplevelse hver gang. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
The Italian Corner ligger på Københavns hyggeligste torv - Gråbrødretorv. Herfra er du i gåafstand fra både Nørreport station og Hovedbanegården. Du er også kun et stenkast væk fra Strøget og Tivoli.

Address: Gråbrødretorv 2, 1154 København K

Atmosphere
The Italian Corner har skabt et hjørne, hvor du kan opleve en autentisk italiensk pizza-restaurant i en afslappet atmosfære. Træd indenfor i den moderne indrettede restaurant, hvor du kan nyde synet af den levende ild i pizzaovnen. Brændeovnen til pizzabagning skaber en hyggelig stemning - også er den endda importeret hele vejen fra Italien, som én af de første af slagsen i Danmark.

På de varme dage kan du nyde dit velsmagende måltid på udeserveringen placeret på det hyggelige torv. Herfra kan du observere det pulserende byliv i og omkring pladsen.

The food
Som navnet antyder, serverer The Italian Corner italiensk mad. Restaurantens ejer, Alfonso sætter en stor ære i at serverer autentiske italiensk retter, der byder på en suveræn smagsoplevelse hver eneste gang. Dette sikrer restaurantens kokke ved at altid bruge nøje udvalgte råvarer af den bedste kvalitet.

På menukortet finder du derfor alt fra pizza og klassiske pasta-retter til velsmagende forretter og desserter. Alle pizzaer tilberedes i stenovnen, hvilket giver det en unik og lækker smag med en sprød kant – lige præcis som en ægte italiensk pizza skal smage.

Facilities
  • Romantic
  • Seats outside
Cuisine
Italian

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range

Seatings
65 inside / 100 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Rigtig god ide - godt med rabatten men man bliver også opmærksom på nye steder at spise!" Jane (København NV)

"Restaurant 2 Night har et virkelig godt koncept. Fortsæt med det." Britta (København K)

"Det virker bare rigtig godt. Tak for gode oplevelser gennem jer." Jan (Virum)