en-GB
1632486464734
https://www.r2n.dk/
The Secret Mad&Vin Frederiksberg

Hos The Secret Mad&Vin på Frederiksberg kan du nyde velsmagende tapas eller varme retter komplimenteret af de bedste vine fra hele verden. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best wine selection on R2N.
In 2020 The Secret Mad&Vin got 5.60 out of 6 stars.
Location
The Secret Mad&Vin ligger på Nordre Fasanvej på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro. Restauranten ligger et stenkast væk fra Fasanvej st., Frederiksberg centret og også i kort afstand til Frederiksberg have og Københavns Zoo.

Address: Nordre Fasanvej 52, 2000 Frederiksberg

Atmosphere
The Secret Mad&Vin er en moderne indrettet restaurant, der byder indenfor i det mørke interiør oplyst af store vinduer. Det moderne lokale er opdelt i mindre borde med bænke på den ene side, hvilket giver rummet god plads. På væggene hænger hylder fyldt med vin og en væg er bevaret med røde mursten, hvilket giver restauranten en lounge inspireret stemning.

Når du træder indenfor mødes du af den hyggelige og afslappede stemning med en god betjening fra restaurantens personale. I sommerperioderne kan du nyde et velsmagende glas vin på deres udeservering i gårdhaven under solens stråler.

The food
Som gæst hos The Secret Mad&Vin bliver dine smagsløg forkælet, alt imens deres personale sørger for, at du bliver grundigt præsenteret for diverse vine og drinks, der passer til din mad. Menuen er inspireret af et eksotisk og kreativt fusionskøkken, der giver en kunstnerisk madoplevelse fra mange forskellige kulturer.

Vinkortet byder på vine fra hele verden, så du har muligheden for at smage forskellige typer af druer og sorter. Det gode er, at du kun betaler for det du drikker.

Til at komplimentere de smagsfulde vine kan du bestille lækre oste, pølser, skinker, delikatesser og is. Hvis du har mere lyst til varme retter, kan du frit vælge mellem veltilberedt skaldyr, kød, salat eller varme snacks.

Facilities
  • Romantic
  • Seats outside
Cuisine
Mediterranean, tapas, wine bar

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Sunday: 17:00 - 22:00

Price range
Starters: 29 - 99 Kr.
Menu: 229 - 329 Kr.

Seatings
75 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Tak for et godt koncept :-)" Tom Larsen (Skovlunde)

"Første gang jeg bruger appen - men ikke sidste gang. Meget nem at bruge." Tina (København V)

"App'en er nem at benytte og der kom hurtigt svar på min bestilling. Tak." Susanne (Holte)