en-GB
1624461375555
https://www.r2n.dk/
The Secret Mad&Vin Frederiksberg

Hos The Secret Frederiksberg er der mulighed for at smage på mange gode vine, da alle kan købes glasvis. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best wine selection on R2N.
In 2020 The Secret Mad&Vin got 5.60 out of 6 stars.
Location
The Secret Mad&Vin ligger på Nordre Fasanvej på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro. Restauranten ligger et stenkast væk fra Fasanvej st., Frederiksberg centret og også i kort afstand til Frederiksberg have og Københavns Zoo.

Address: Nordre Fasanvej 52, 2000 Frederiksberg

Atmosphere
Restauranten er moderne indrettet med mørkt interiør, som er lyst op af store vinduer. Lokalet er opdelt med mindre borde og bænke på den ene side som giver god plads.

Hyggelig og afslappet restaurant med god betjening.

The food
Som gæst bliver dine smagsløg forkælet, imens deres personale sørger for at du får præsenteret de vine og drinks der passer til. Du har chancen for at smage forskellige typer af vine fra hele verden, og du betaler kun for det du drikker. Til vinen serverer de det bedst tænkelige af oste, pølser, skinker, delikatesser og is.

Har du mere lyst til varme retter, skaldyr, kød, salater eller en række varme snacks, så er det også muligt at nyde hos restauranten.

Med deres populære fusionskøkken kan de tilbyde en eksotisk, kreativ og kunstnerisk madoplevelse fra mange forskellige kulturer.

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
Tapas, wine bar

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Sunday: 17:00 - 22:00

Price range
Menu: 229 - 299 Kr.

Seatings
75 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Godt koncept vi helt sikkert vil bruge igen." Erik (København Ø)

"Det er første gang jeg prøvede på at booke bord gennem r2n og jeg er meget positivt overrasket..." Madeleine (København V)

"Keep up the good work! :-) Fik igen prøvet en ny restaurant, og igen med succes. Tak!" Kristina (Hvidovre)