en-GB
1632428118249
https://www.r2n.dk/
THE VIETNAMESE København K

Hos The Vietnamese laver man mad med hjertet, hvilket kan smages i de veltilberedte vietnamesiske retter. Maden forkæler både smagsløg samtidigt med at de smukke anretninger er en fryd for dine øjne. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best Asian restaurant on R2N.
In 2019 THE VIETNAMESE got 5.25 out of 6 stars.
Location
The Vietnamese ligger på Store Kongensgade i Indre By.
Fra restauranten er du blot 10 minutter fra både Kongens Have og Kongens Nytorv. Derved er du også tæt på både Tivoli og Strøget, hvilket gør The Vietnamese til det oplagte stop efter en dag i Københavns smukke gader.

Address: Store Kongensgade 91, 1264 København K

Atmosphere
Hos The Vietnamese er deres indretning inspireret af det vietnamesiske folk, kultur og køkken.
Restauranten summer af hygge og en behagelig stemning spreder sig hurtigt blandt deres gæster.

Når du træder ind ad døren, bliver du mødt af de flotte lyse farver og en sprælskhed, som smukt bliver kombineret med dansk design.
De lysegrå vægge, som brydes af de hvide vægpaneler oplyses i smukt skær af pendellamperne i loftet.
De mørkebrune borde er dekoreret med lanterner, vaser med blomster og levende lys.

The food
Brødrene Vinh Hien Do og Huy Duc Do laver mad med hjertet! De er passionerede omkring mad og tager udgangspunkt i det traditionelle vietnamesiske familiekøkken.

Ved at anvende helt friske, økologiske og bæredygtige råvarer og ingredienser kan The Vietnamese tilbyde mad der både er sundt, lækkert og smukt anrettet. Maden skal nemlig være en fryd for både øjne og mund!

På menukortet finder du en vifte af traditionelle- og fusionsretter med den bedste inspiration fra de nordiske råvarer og det vietnamesiske køkken. Kokken selv anbefaler deres vietnamesiske nationalret, "Pho", som er en nudelsuppe med oksekød.

Others
Når du alligevel er forbi på en middag, så husk at forkæl dig selv med en lækker drink! The Vietnamese tilbyder nemlig også et stort udvalg af vietnamesisk inspirerede drinks på deres cocktailmenu. Alle drinks serveres med et strejf af noget nyt og spændende.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Bar
Cuisine
Asian, vietnamese, Cocktailbar

Opening hours
Monday to Saturday: 17:00 - 23:00
Sunday: closed

Price range
Menu: 395 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super god måde at booke bord på og specielt at få et godt tilbud med rabat" Anette Larsen (Skanderborg)

"Det er nu 2. gang jeg bruger R2N, men ikke sidste gang. MÅ anbefale det til andre, så de også..." Linda Sallerup Larsen (Rødovre)

"Er rigtig glad for den her app! Ville nok ikke komme ud og spise ellers - men nu har jeg som..." Kathrine Juul Michagin (København Ø)