en-GB
1624207609644
https://www.r2n.dk/
Urban Indian København V

Nyd indisk mad, som de laver det i Indien, i moderne og hyggelige omgivelser lige ved Rådhuspladsen. Reserver med R2N og få rabat på hele regningen.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Urban Indian ligger på hjørnet af H.C. Andersens Boulevard og Studiestræde, hvilket må siges at være en fantastisk central beliggenhed. Udover Rådhuspladsen og Strøget, som ligger lige ved siden af, så er Tivoli og Cirkusbygningen også lige i nærheden.

Address: H. C. Andersens Blvd. 13, 1553 København V

Atmosphere
Urban Indian er en moderne indisk restaurant i hjertet af København, hvor stemningen og indretningen skaber de helt rigtige rammer for en hyggelig middag.

The food
Få en unik smagsoplevelse hos Urban Indian, der hver måned har en ny ‘Regional Chef of The Month’, som er udvalgt blandt indiske kvinder der bor i København. Idéen med konceptet er, udover at hjælpe kvinderne økonomisk, at man som gæst kan nyde ægte indisk mad, som det ville være lavet i Indien.

Restauranten har er godt udvalg af vegetariske og ikke-vegetariske retter, der er en god blanding af klassiske og moderne retter fra Indien.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Indian

Opening hours
Monday to Sunday: 12:00 - 23:00

Price range
Starters: 37 - 107 Kr.
Main course: 117 - 197 Kr.
Dessert: 47 - 77 Kr.
Menu: 247 - 497 Kr.

Seatings
150 inside / 12 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Første gangs bruger af R2N - men bestemt ikke sidste. Hurtig bestilling - nemt at se om der er..." Inge (Frederikssund)

"Altid en fornøjelse at benytte r2n. Bruger jer næsten altid." Mette (København S)

"jeres koncept fungerer rigtig godt og tilbagemeldings tiden fra restauranten er ok." KnudHansen (København K)