en-GB
1635293691103
https://www.r2n.dk/
Z-Sushi København Ø

Hos Z-Sushi på Østerbro kan du forkæle dig selv med velsmagende sushi, sticks og andre japanske delikatesser. Hvis du er i humør til lidt af det hele, kan du prøve deres all-you-can-eat. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Z-Sushi ligger på Østerbrogade, hvor du hverken er langt væk fra Parken eller offentlig transport, hvilket gør det let at komme frem til denne japanske perle.

Address: Østerbrogade 91, 2100 København Ø

Atmosphere
Z-Sushi var oprindeligt en lille take away forretning i København, i den ydre ende af Østerbrogade. Efter 2,5 år blev forretningens sushi dog så populær, at der var behov for at udvide forretningen. Man slog derfor væggene ned til nabolokalet, og i efteråret 2010 kunne man derfor åbne dørerne for en restaurant med plads til 60 gæster.

Indenfor er restauranten nydelig indrettet i en minimalistisk japansk stil, hvor man med det mørke interiør og malerier i glade farver, har skabt en eksklusiv stemning. I højtalerne spilles der loungemusik, hvilket underbygger den rolige atmosfære.

The food
Hos Z-Sushi er menukoret domineret af veltilberedt sushi. På menukortet finder du også andre japanske lækkerier, som sticks, friske forårsruller og supper. Her findes noget for enhver smag, da du både kan vælge fra deres ala carte eller sammensatte menuer. De tilbyder desuden all-you-can-eat, hvis du er i humør til at smage lidt af det hele.

Restauranten har sammensat et nøje udvalgt tekort med velbrygget japansk te, ligesom kaffe og kage også er en mulighed. På drikkekortet finder du et stort udvalgt af friskpresset juice, sake, diverse asiastiske og danske øl samt rød, hvid og rosévin.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Japanese, sushi, all-you-can-eat

Opening hours
Monday to Sunday: 15:00 - 22:00

Price range
Starters: 30 - 58 Kr.
Main course: 70 - 198 Kr.
Dessert: 35 - 45 Kr.
Menu: 135 - 398 Kr.

Seatings
60 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Det var et tilfælde vi fandt R2N. Det vil vi benytte igen i fremtiden." Søren (Lyngby)

"Et godt koncept. Både fordi der er et godt udvalg af forskellige restauranter - vi kommer fra..." Diana Merlung (Klemensker)

"Det er dejligt at kunne gå ud at spise lidt oftere, når man får så god rabat med R2N." Hanne Refsgaard (København Ø)